|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| L-am cumparat de la o piatza unde sunt tot felul de atze. vorbim pe pm daca te intereseaza sau pe mess direct:) |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ana sa-l lucrezi cu drag, o sa-ti iasa o rochie foarte frumoasa !!!
azi mi-au sosit si mie atele de la M....superbe |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| miriam fara poze?vrem si noi sa le vedem |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| anabella multumesc in ca o data Fetelor care comandati pe net, puteti sa-mi dati si mie un pm cu un site unde sunt fire frumoase de bumbac si sa imi si explicati cum se face? modalitate de plata etc?
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| roxinthia! ai luat microbul?! |

| bire.anamaria wrote:miriam fara poze?vrem si noi sa le vedem o sa fac , am pus bateriile la incarcat chiar acum |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| serarg wrote:roxinthia! ai luat microbul?! in primul rand multumesc de pm ! il am de mult insa nu prea am timp din pacate... crosetez cam de pe la 6-7 ani , am avut o bunica maniaca de asa ceva am mai postat si eu cate ceva pe la bluze si botosei dar cred ca sunt vreo 2 ani... http://forum.7p.ro/Bluze-crosetate.aspx?g=posts&t=3016&p=27 scuze de off topic fetelor
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| roxinthya wrote: Fetelor care comandati pe net, puteti sa-mi dati si mie un pm cu un site unde sunt fire frumoase de bumbac si sa imi si explicati cum se face? modalitate de plata etc?
As vrea si eu, daca se poate. Macar sa admir, daca nu cumpar. Ca prea sunt frumoase ale voastre. |

| miriam wrote:o sa fac , am pus bateriile la incarcat chiar acum am promis poza cu firele de la M
 |
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Miriam, ce-mi plac! |
| miriam ce frumoase,sa le lucrezi cu spor fetele am si eu o intrebare in legatura cu firele de la R.am vazut ca voi aveti si bumbac alb si grena dar eu pe saitul lor nu am vazut aceste culori.voi cum le capatati?asa rare sunt sau aveti pile la doamna? |

| mamibogdan, anamaria si mie imi plac! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| bire.anamaria wrote:miriam ce frumoase,sa le lucrezi cu spor fetele am si eu o intrebare in legatura cu firele de la R.am vazut ca voi aveti si bumbac alb si grena dar eu pe saitul lor nu am vazut aceste culori.voi cum le capatati?asa rare sunt sau aveti pile la doamna? Bumbac alb n-am prins,dar grena mi-am luat exact cand a aparut 1,9 kg si imi ajunge.Poti sa-i trimiti mesaj doamnei ca-ti raspunde,poate are pe stoc |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2010 Mesaje: 97
| Poti sa trimiti un mesaj lui R si-ti spune ce culori mai are pe stoc,eu am gasit perle desi nu era in pagina prezentat. |
|
| am inteles va multumesc si va pup:018: |
|
|