Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Uitati-ne si pe noi la West Lake joi. Elia attached the following image(s):

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Taki, arata superb printesa ta ! Bravoo Sasha !!! Sa vezi ce de inimi o sa frangi cand o sa fii mare !
Matei ! Esti un tip tare bine !
Freedelia, va sta bine impreuna ! Bravo !
Si noi am fost ieri la plimbare, dar in vizita la strabunici, ca sa il serbam pe strabunicul lui Andrei care a implinit ieri 85 de ani.
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ieri am fost si noi la plimbare, intr-un mall ca e mai racoare acolo!

Matei, tare frumus esti, si ai crescut nu gluma!!!
Stelute, sa-ti traiasca!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| taki wrote:Matei, tare frumus esti, si ai crescut nu gluma!!! Stelute, sa-ti traiasca!!!
Multumim frumos ...si voi tare mari v-ati facut...abia asteptam sa va vedem live ! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Mama, ce de copii frumosi...la noi a fost tare frumos azi pana in pranz, asa cam am iesit in parc, Razvan s-a plimbat cu bicicleta, Alexandra mai in carut, mai la mami in brate:
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La noi nu a fost atat de cald incat sa las copilul in piciorusele goale Cam asa ne-a vazut pe noi soarele zilele trecute: kali attached the following image(s):

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Si noi am iesit azi la plimbare, dar deja mai am putin si ii scot in costum de baie .
Desi am iesit de la 09:30 pana la 12:30, a fost o caldura de nedescris, de nici nu stiam unde sa ne mai ascundem. Andrei care nu bea de felul lui ceai, de apa nici nu mai vorbesc, a baut azi in parc vreo 100 ml ceai (eu ii fac si ii iau la el dar nu prea il bea de obicei; acum insa a baut tot ceiutul).
Pe la 10:45 a mancat fructele, apoi a mai stat putin la joaca si de la 11:30 a dormit pana am ajuns acasa.
 |
|

| Numai bbi unul si unul , sa ne traiasca!!!
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Am iesit si noi la iarba verde,ca e vara....dar ne-a prins o furtuna cu gheata,nu se vedea botul masinii,se intunecase de parca era seara tirziu,am tras pe dreapta si am asteptat vreo 20 de minute sa se mai domoleasca urgia. Oricum,printesa a fost imbracata corespunzator cu ce arata termometrul,cind am plecat din casa! Miri attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/19/2006 Mesaje: 216
| Iata si printesele mele cu nasicile lor:
 Si pe Teo cu una din bunici, culegand flori:
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mai, dragutilor, a venit si la noi vara! sousourel attached the following image(s):

|
|

| Am iesit si astazi pe afara...
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Tudor cu tati, azi, la plimbare!
  |
|

|
Taka la plimbare cu printesa lui.
...si in prim plan: :cyclops:
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| noi azi in gradina botanica,nu singuri, cu mami-emanuelaan si fetita ei dulce,daria...tare rumos a mai fost..poate va era dor de noi miraa attached the following image(s):

|
|
|