Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sunteti niste scumpi toti! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Si noi am fost azi in parc:
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Frumoase poze, Adriana! Dar cand ma uit cum sunt imbracati copiii tai, imi vine sa urlu! La mine e frig si plua! Daca l-as scoate pe Tudor, ar fi cu geaca, hanorac pe sub ea, caciulita, etc. |
|
| Multumesc Cute_Baby !
Nici la noi nu a fost foarte cald, a mai batut si vantul, a fost si mai rece, dar lui Andrei i-am dat un costumas cu pantalon scurt si tricou cu maneca scurta si i-am luat la el o pereche de pantaloni lungi si un pulover si i le mai puneam, i le mai scoteam, in functie de vreme.
Pe Alice am imbracat-o mai subtirel, dar si ea a avut la ea o geaca subtirica in caz ca se stric vremea.
Si oricum eu stau la 5 minute de parc, asa ca daca era ceva ajungeam rapid acasa. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Adriana, ce cauta jucaria noastra la tine? Sau a voastra a ajuns la noi? Vesna attached the following image(s):

|
|
| Vesna wrote:Adriana, ce cauta jucaria noastra la tine? Sau a voastra a ajuns la noi?
Nu stiu. Si Mihaela mi-a zis la fel |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| N-avem noi noroc de stat la soare in picioare goale... care soare, nici nu mai stiu cum arata. Asa ca la noi echipamentul e de toamna: pantaloni grosi, jacheta, caciula...si tocmai ce i-am luat si crema de protectie... |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Nu prea sunt in apele mele...mami m-a imbracat prea gros Ce-ar fi sa comentez putin mihaela75 attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Daria, ce gagica frumoasa te-ai facut!
Dar, Mihaela cate grade sunt pe acolo?
Eu pe Sasha o imbrac deja numai in maieu si niste pantalonasi subtiri ca ne este rusine sa iesim afara doar in chilotei ...Acum am inceput sa iesim si seara la plimbare ca este mai racoare! taki attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Asa am fost noi de dimineata afara: |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Si in casa si afara este cald asa ca noi asa suntem imbracati Ely attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| In sfarsit, soarele a ajuns si la noi! Asa ca am profitat din plin si am iesit afara toata ziua...
Intai cu mami, cu caruciorul! La inceput, m-a infofolit, dar cand a vazut ce soare e, m-a lasat in copanelele goale!

Apoi am fost cu tati, cu mami si cu Six in padure! Mi-a placut, ca era mai racoare!
 |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| taki wrote:Daria, ce gagica frumoasa te-ai facut! Dar, Mihaela cate grade sunt pe acolo? Eu pe Sasha o imbrac deja numai in maieu si niste pantalonasi subtiri ca ne este rusine sa iesim afara doar in chilotei ...Acum am inceput sa iesim si seara la plimbare ca este mai racoare!
Si la noi e cald dar nu chiar asa.Avem un pacatos de vant care e rece ca gheata, nu stiu de unde vine, in rest vremea ar fi excelenta.O singura data in vara asta am scos-o la maneca scurta Nu-i nimic,vara abia a inceput,avem timp |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Azi am fost in parc cu o prietena, romanca, si cu fetitza ei de 1 an si 10 luni:

Ce plange Marina ca a luat-o mamica ei pe Sasha in brate ...tare geloasa e!!!
Am reusit sa fac poza cu doua rasfatate:

Si doar mami cu Sasha ca asa-i frumos
 |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
|
|
|
|