Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Cum bine zicea Taki, primavara a cam trecut, asa ca am deschis un nou subiect, La plimbare - vara.
Hai sa va vedem puiutii cu copanelele la soare ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Noi am fost astazi la plimbare si ne-am imbracat asa. Roxanel attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| ce gropita avem tare-i frumusica sa-ti traiasca |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sambata a fost foarte cald, asa ca am stat in maneca scurta si pantaloni scurti si palarioara de soare.

Duminica, in schimb, a fost mai rece desi era soare, batea vantul, asa ca am stat in pantaloni de trening, body subtire si inca o bluza mai grosuta si neaparat caciulita pentru ca batea vantul foarte tare. In paranteza fie spus, am testat tricicleta verisoarei si mi-a placut, asa ca o sa-mi ia mami si mie.
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Ieri am iesit pe la amiaza imbracata destul de binisor, dar m-am intors si fara caciulita si fara jachetica
Pentru cand e mai cald, mi-a luat mami salopeta dar mi-a promis ca-mi cumpara si rochite danab attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Si noi: taki attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Taki, o faci fotbalista pe Sasha? David, vreau si eu pe tricla...ma plimbi?
Ia uitati-o si pe mandra mea gatita sa plece dupa baieti delfinasa attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| delfinasa wrote:Taki, o faci fotbalista pe Sasha?  :
Taka a imbracat-o asa, ca , acum cu campionatul mondial...sa simta si ea atmosfera !
David, Karina, Miruna, Antonia...mai, numai bbi unul si unul...imi vine sa-i mananc pe toti, tare dragi imi sunteti. Parca am devenit o familie, ii vad crescand in fiecare zi.
Sa va traiasca! |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| frumosilor imi vine saa va pap pe toti
|
|
| Asa e, avem cu totii numai bebei frumosi, ce frumosi, SUPER!
Sa ne traiasca.
Ce dulce e Sasha in a 2-a poza cum tine ea limbutza scoasa
Noi nu am mai iesit de multisor la plimbare, poate iesim azi daca nu bate vantul si mai fac si eu niste poze. |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Noi iesim la plimbare si daca bate vantul si daca e cald si ne imbracam corespunzator.
Am fost si la Zoo, dar a fost cam frig si a batut vantul asa ca suntem cam imbracate... mama_Sonyei attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mai, Criss, ce mare s-a facut Sonya...parca ieri era fetita de un anisor si ma uitam la ea si speram sa am si eu o fetita...si acum uite-o cum se da pe tobogan si ce mare e... |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| freedelia wrote:Mai, Criss, ce mare s-a facut Sonya...parca ieri era fetita de un anisor si ma uitam la ea si speram sa am si eu o fetita...si acum uite-o cum se da pe tobogan si ce mare e...
S-a facut mare... ca maine si a ta o sa fie la fel Si atunci o sa plangi ca de ce nu a mai ramas mica-mica sa te joci cu ea. Acum e atat de independenta ca toate drumurile noastre sunt niste lupte - unde vrea ea versus unde si cum vreau eu . Dar trece si asta si stai sa vezi ce urmeaza |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Chiar ca a crescut Sonia...sa-ti traiasca, Cristina...maine poimaine o vezi mireasa (si-o sa se marite cu cine VREA EA, nu cu cine vrei tu...asa ca deocamdata multumeste-te c-o mai poti struni cat de cat!) |
|
| Si noi am fost la plimbare, la curte, dar din cauza ca amandoi puiutii mei sunt raciti si le curg mucisorii ca la robinet, i-am tinut ceva mai bine imbracati cand batea vantul.
 |
|
|