Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Macar tu te bronzezi! Si eu am fost la plaja si sunt de un rosu incandescent! Nu chiar asa... Dar eu ma fac racushor! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Noi incepem sa ne innegrim, cate putin, pe maini, pe fata. Azi l-am lasat in pantaloni scurti (first time), tricou si la piciorusele goale, fara sosete, fara incaltaminte si a fost cel mai fericit om din galaaie
Din pacate ne asasineaza tantarii si suntem plini de piscaturi...toti! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am inceput sa putram fustite si rochite si tare mandra mai suntem ! taki attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mai, mai, ce fata frumoasa are mama!!!
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| taki e o dulce printesa si noi am stat ieri la piciorusele goale,dar azi va fi mai rece si noi ne-am inegrit pe manute..parca nu mai suntem asa albi |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mami Taki, e o printzesa Sasha. Frumoasa foc si .... exotica. Ce frumusete cresteeee......!!! Eleganta toata !
Si noi suntem bronzate cu chilotzei si manecutza...... dar pana la maritish se duc ele urmele..... |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| taki wrote:Am inceput sa putram fustite si rochite si tare mandra mai suntem  !
waw Mai, da' tare-i dragalasa. |
|

| Multumim !
Acum o port pe Sasha numai la rochite si fustite!!! Tare bine ii sta!!! |
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Si noi am iesit cu imbracamintea de vara, dimineata si seara, nu mai iesim la pranz, ca se face prea cald...Desi, aud ca se mai raceste vremea... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vesna wrote:Si noi am iesit cu imbracamintea de vara, dimineata si seara, nu mai iesim la pranz, ca se face prea cald...Desi, aud ca se mai raceste vremea...
Asa am auzit si eu ca pana in week end se strica vremea.
|
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La noi e deja stricata Azi la pranz au fost 19 grade |
|

| la noi ieri a fost moarte de om pe strada, 37 de grade arata termometrul de masina.Kaze saracu' a venit de la munca murat si fara pic de vlaga,nu l-am vazut niciodata in halul ala.Am iesit pe la 8 seara si inca era canicula, nu puteai respira .Asa ca plimbarea noastra s-a desfasurat in mall ca-ntotdeauna mihaela75 attached the following image(s):

|
|

| Oops, Daria ce frumoasa esti !
Cred ca domnul Kaze e foarte mandru cu asa doua fete frumoase ...stai sa vezi cand o sa fiti trei fete frumusele si el singurel...aoleu, nici nu vreau sa ma gandesc ! O sa fie cu ochii ba in stanga, ba in dreapta sa nu cumva sa o scape pe vreo una din ochi :batman: !
Taka deja isi face griji ...ce o sa faca cand Sasha o sa-si faca iubit??? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| il alearga de-l zapaceste ...asa a zis tati de Karina...ca si el are deja mari probleme ce-o sa se faca el cand o sa iasa fii-sa in oras, la petreceri, cand o sa vina baietii s-o ia de acasa... |
|

| taki wrote:Oops, Daria ce frumoasa esti  ! Cred ca domnul Kaze e foarte mandru cu asa doua fete frumoase  ...stai sa vezi cand o sa fiti trei fete frumusele si el singurel...aoleu, nici nu vreau sa ma gandesc  ! O sa fie cu ochii ba in stanga, ba in dreapta sa nu cumva sa o scape pe vreo una din ochi :batman: ! Taka deja isi face griji ...ce o sa faca cand Sasha o sa-si faca iubit???
Da,deja i-a compus un cantecel ceva de genul "Fata tatii,baietii fac coada dupa tine dar eu nu te dau etc"canta in limba lui( farsi) asa ca mie mi se pare amuzant.Ce sa-i faci, e si el un tatic de fetita |
|
|