Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| La multi ani cu sanatate si copilasi multi si frumosi |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| La multi ani, draga Buli! Sa fii sanatoasa, fericita si sa iti maresti curand familia!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/24/2009 Mesaje: 531
| La multi ani bulibuli si sa dea Dumnezeu ca tot ce-ti propui sa se implineasca |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| La multi ani scumpa,sa fi iubita si cadoul sa-ti fie un copilas!
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| La multi ani si un bebe cat mai curand sa va implineasca iubirea! |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| draga Ana, stii ce iti doresc? iti doresc sa fii fericita, cu adevarat fericita. iar daca Domnul imi va asculta dorinta si urarea, fiind fericita, vei fi sanatoasa, vei avea spor in toate, vei fi iubita si..... vei avea o casa plina de risete de copil. deci, SA FII FERICITA!
LA MULTI ANI!!!
|
|
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| LA MULTI ANI ANA!!!
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fetelor, m-ati facut foarte, foarte fericita. Va multumesc din inima pentru urari, sunteti minunate.. ce mai..
Azi am avut o zi foarte buna si la serviciu, o zi plina, dar toate au mers bine.. a fost una din zilele acelea in care imi amintesc de ce fac ceea ce fac, de ce trebuie sa merg mai departe... de cand am reinceput serviciul, azi am auzit primul "multumesc", un cuvant din ce in ce mai rar folosit de romani... pentru mine e cel mai frumos cadou.. mai mult nici nu-mi doresc..
Inca odata va imbratisez si va multumesc pentru faptul ca-mi sunteti aproape chiar si in perioada asta cand eu nu va sunt.. desi sa stiti ca ma gandesc la voi si va citesc, oricat de ocupata as fi nu va parasesc, asta sa fie clar!! |
|

Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| LA MULTI ANI FERICITI ANA! Sa ai parte numai de bucurii si realizari!:923: |
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| LA MULTI ANI!!!!!!!!!! multa fericire, sanatate, noroc si cat mai repede un bebe |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| La multi ani,Ana!iti doresc multa sanatate si multa multa fericire!  |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
|
La Multi Ani! Multa sanatate, iubire, si o familie marita cat de curand! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| La multi ani! Sa fii fericita! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| La multi ani, Buli! Sa ai parte de tot ce iti doresti tu! Si cat mai repede cu putinta daca se poate, ca ne dorim si noi pentru tine... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Multumesc fetelor, sa dea Domnul sa se implineasca, vad ca anul asta toata lumea imi ureaza acelasi lucru minunat si de neinlocuit.. TREBUIE sa se realizeze cel ami mare vis al meu |
|
|