La multi ani 7 Pitici in 2020 !!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Wednesday, January 1, 2020 10:17 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Peste putin timp forumul nostru implineste 14 anisori !
Nu imi vine sa cred cat de mult timp a trecut si cate prietenii s-au legat aici, ne-am vazut copiii crescand, ne-am ajutat reciproc ori de cate ori a fost nevoie, ne-am sustinut moral cand a fost cazul ...

In 2020 va doresc sa aveti parte de foarte multa sanatate, ca e mai buna decat toate, multa fericire, noroc, liniste sufleteasca, implinirea tuturor dorintelor, succes la examene copiilor care au de sustinut anul acesta examenul de Evaluare Nationala pentru admiterea la liceu, dar si celor mai maricei, care au de sustinut Bacalaureatul, admiterea la facultate, si totodata si celor care pasesc timizi la gradinita sau in clasa 0 !

Multa putere si rabdare tuturor mamicilor, sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici, mult succes aspirantelor la titlul de mamica sa le aduca barza ce isi doresc anul acesta, multa sanatate si putere bunicilor, iar daca am omis pe cineva, nu e cu intentie...

La multi ani 2020 ! La multi ani 7 Pitici !

Gossip Gossip topai iloveyou flowers flowers flowers sarbatoare sarbatoare sarbatoare
maria2013
Scris: Wednesday, January 1, 2020 12:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/29/2013
La multi ani, forum drag si mamici faine!
kali
Scris: Wednesday, January 1, 2020 12:29 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Un an nou de poveste!computerlove
Sa ne (re)gasim aici inca cel putin pe-atat!
Adriana, draga, cine ar fi crezut ca forumul va creste si va avea si el buletin?! Sa ne fie bine!iloveyou
marivic
Scris: Saturday, January 4, 2020 11:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
La multi ani mamici de....fosti pitici!
Copiii au crescut...iata-ma si cu nepoti....mandra tare si nostalgica....Copiii cresc mult prea repede...
Sa avem/aveti un An binecuvantat,fericit si cu multa sanatate! Gossip computerlove hearts
AdrianaC
Scris: Saturday, January 25, 2020 12:08 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
kali wrote:
Un an nou de poveste!computerlove
Sa ne (re)gasim aici inca cel putin pe-atat!
Adriana, draga, cine ar fi crezut ca forumul va creste si va avea si el buletin?! Sa ne fie bine!iloveyou

Doamne ajuta !
In curand facem schimb de idei pentru organizare nunti, botezuri, apoi cum sa ne crestem nepotii... si apoi sa imbatranim frumos si sa fim sanatosi !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.