Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Spor la pregatiri si imbracat, coafat, aranjat fetelor !
Restul urarilor, la 12 noaptea |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Pentru ca ne pregatim sa plecam la restaurant...
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| Adriana, multumim!
Cat despre urari, eu cred ca va urez de acum, pentru ca noi plecam de acasa! Asa dar:
10..., 9... . Inchide ochii. Strâns. Sa nu se furiseze nici o lacrima, oricât de mica. Nu ai voie sa plângi, nici macar de fericire!... 8..., 7... . Aduna intr-un fir de secunda tot anul care se stinge. Cu bine, cu rau, cu prieteni, rude sau nu. 6..., 5..., 4... . Mângâie-l cu amintirea - nu-l ocari, nu-l regreta si nici nu-l lauda. Alinta-l gingas cu gândul ca pe un obiect care, indiferent daca ti-a fost drag sau nu, a fost al tau! 3..., 2... . Lasa-l sa doarma linistit alaturi de ceilalti ani batrâni si trecuti. Deschide ochii! 1... ! Priveste-l indraznet in fata! Zâmbeste! E Noul An - 2007! Tânar, proaspat, mai fericit si mai vesel decât toata liota de mosnegi sforaitori! Imbratiseaza-l cu sufletul, cu mintea si cu trupul!... La multi ani!!! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| La multi ani, Leut! La multi ani, Cris! Frumoase urari!
PS: Leut ai un PM. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/26/2006 Mesaje: 43
| Eu am terminat de mult pregatirile, caci petrec de vineri, daca mi-a trebuit sa nasc la sfarsitul anului. Asa ca acum am ceva timp sa "navighez". La multi ani! Va doresc ca la anul sa aveti 365 de zile pline de bucurii si ... integrare fericita!
|
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| La cumpana dintre ani Eu va urez LA MULTI ANI! Un an nou cu bucurii si cu multe impliniri Sanatate si iubire Credinta si fericire!
La multi ani, dragele mele! :801: |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Superbe urari, fetelor.
Cum si noi ne pregatim sa plecam la petrecere, vin si eu mai devreme cu urarile si nu dupa 12 noaptea, asa cum a fi vrut.
SA AVETI UN AN NOU MINUNAT, dragele mele.
Petrecere frumoasa tuturor!
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| LA MULTI ANI 2007
Va doresc ca noul an sa va aduca numai bucurii , fericire , multa sanatate si sa ne auzim cu bine in noul an.Petrecere frumoasa tuturor. |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| La multi ani cu sanatate Sa va de-a Domnul tot ce doriti. Zile senine si fericire; La multi ani! SA TRAITI! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| La multi ani !!
Sanatate pe vecie , casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu , noroc cu carul ........LA MULTI ANI SI SUS PAHARUL !!!
Un an bun tuturor va doresc , fetelor !!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| La multi ani ! Va doresc din suflet tuturor. Un an plin de bucurii sa aveti, dragoste si respect de la toti cei dragi, impliniri, realizari ! Sanatate ca'i mai buna decat toate !
Anul nou bate la usa, Raul faca-se cenusa, Bucurii si sanatate, Domnul sa va dea de toate ! Maria, mami si tati ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTE BUCURII! 2007 SA VA ADUCA PROSPERITATE SI TOT CE VA DORITI ! |
|
| La multi ani, dragelor! Mai este cam o jumatate de ora si pasim intr-un An Nou, ce sper sa fie cel putin la fel de bun ca acesta ce se incheie. Va doresc tuturor sa fiti sanatoase, si voi si cei dragi voua, sa aveti bucurii si impliniri de tot felul, sa iubiti si sa fiti iubite, sa fiti fericite si sa petreceti clipe minunate alaturi de cei dragi! La revedere, 2006!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Suntem in 2007. LA MULTI ANI! |
|
| La multi aaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiii!
Bine v-am gasit, dragelor, in 2007! :801: :801: |
|
|