Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Ce sa mai zicem de mica printesa Maria? Oricum esti mai frumoasa decat toate ornamentele de Craciun! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mariuca, bravo, pui. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Maria, ce frumos ati decorat de Craciun . . Astazi merg la Kari la gradinita pentru serbarea pomului de Craciun. Ne-au pus sa le cumparam pulovere rosii, sa desenam manuta lor pe un carton sa o decoram cum vrem noi si sa scriem ce inseamna Craciunul pentru noi. Abia astept sa vad puiutii cum se bucura . |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Ely wrote:Maria ce frumos a-ti decorat de Craciun . . Astazi merg la Kari la gradinita pentru serbarea pomului de Craciun.Ne-au pus sa le cumparam pulovere rosii,sa desenam manuta lor pe un carton sa o decoram cum vrem noi si sa scriem ce inseamna Craciunul pentru noi.Abia astept sa vad puiutii cum se bucura .
Asteptam poze!!!!! |
|
| S.ELENA wrote:Asteptam poze!!!!!
sa vina pozele, Ely. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Noi avem sebarea azi. Poze nu ne da voie sa facem , cica sunt mai multe aparate foto decat copii pe scena. Aici inteleg, dar as fi dorit pozici muuuuulte de la prima ei serbare |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mariuta, succes la serbare! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Mariuca - ce frumos ai contribuit tu la infrumusetarea caminului, k doar ai contribuit, nu?
Ely - astept cu nerabdare pozele cu, Karinuta la serbare
Mariuta - succes si din partea noastra
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si noi avem serbare duminica. Abia astept. Am inteles de la Miss ca vor avea program "artistic" si picii ca Dav...probabil printre rasete, ca na, nu toti vorbesc cuvinte inteligible, voi face si ceva poze... |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Kiki wrote:Si noi avem serbare duminica. Abia astept. Am inteles de la Miss ca vor avea program "artistic" si picii ca Dav...probabil printre rasete, ca na, nu toti vorbesc cuvinte inteligible, voi face si ceva poze...
daaaaaaaaaaaaaa sa faci cat mai multe |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| Mariuta ,kiki petrecere frumoasa la serbare! adynanemona attached the following image(s):
|
|
| Leea, Dav, mult succes la serbare. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Vin si eu cu poze care nu au iesit bine ca nu am avut pozitie buna de pozat ,nu am reglat nici apartul cum trebuie . Am si un filmulet facut tot cu aparatul foto.Acum astept pozele sa se descarce pe photobucket.Mi-a placut a fost tare emotionant cu toate ca a durat putin.A fost prima data o grupa de bebei de cateva lunite imbracati in alb ca niste ingerasi,apoi a fost o grupa mai maricica de la 1 an pana la 1 an si jumatate cam asa.Apoi grupa Karinutei adica grupa dos Fantasticus care au dansat un pic,Karina a fost mai lenesa nu prea a sarit pe calut ,dar eu am fost tare mandra de ea ,prima serbare a fetitei mele..A avut niste colanti pe deasupra ciorapilor sa nu-i fie frig ca si aici de ieri a venit un gerulet brrr.
David ,Leea asteptam pozeeeeee si mult succes. Aici a plans ca nu mai suporta sa-i fac poze.
|
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mult succes la serbari, puiutzilor si emotii cat mai mici parintilor |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Ely, e o scumpa Karinuta! Iar poza cu lacrimioare pe obraji te faci sa plangi de jalea ei... |
|
|