La cresa, gradinita sau camin - vol 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Scris: Thursday, March 4, 2010 8:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Hai mai Fluturas... Doamne, la voi chiar ca e periculos! La cat de "rai" sunt cei de la asistenta sociala... am auzit si eu!
Mda, grea situatie! Dar tu de unde ai aflat ce i-a zis Karina educatoarei? Si stii de ce e suparata pe tine?!?

Mult succes!coeur coeur coeur coeur coeur coeur
MariaBlagu
Scris: Tuesday, September 21, 2010 9:15 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna mamici

as avea si eu o intrebare, de curand m am mutat la Bucuresti si caut o gradinita privata pentru copilul meu, poate cineva sa imi recomande una in zona Auchan Titan sectorul 3?

Pupici
Ana
Scris: Tuesday, September 21, 2010 10:02 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Dragele mele mai cititi ca Reclama este interzisa pe forum.multumesc!
mikaela
Scris: Wednesday, September 14, 2011 2:46 AM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Am inceput si noi gradi azi yes I-a placut foarte mult si nu mai voia sa plece, e tare incantata. Taica-su' si-a luat liber de la munca sa duca odorul la gradinita, saracul el a avut mai multe emotii decat toti la un loc hohot Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, mai ieri era un bebe, ma uit la ea cat de mare si intelept se poarta si nu-mi vine sa cred...Of, puiul mamii creste angel coeur
Ana
Scris: Wednesday, September 14, 2011 7:46 AM
Nivel

Azi mergem si noi la gradi-prima zi-yes yes yes yes
Mela
Scris: Wednesday, September 14, 2011 10:30 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mikaela,Ana,succes puilor la gradi majoreta majoreta
oanamaria
Scris: Wednesday, September 14, 2011 10:32 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ana astept impresii dupa prima zi!
roxinthya
Scris: Wednesday, September 14, 2011 11:44 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Fetelor succes puilor in prima zi si nu uitati sa ne povestiti cum a fost!
Ana
Scris: Thursday, September 15, 2011 12:19 PM
Nivel

Suntem gradinariyes yes

ieri la dus mami la gradinita si nu a plans iam zis ca plec sa-i cumpar ceva dulce si a stat cuminte,mi-au spus maestrele ca s-a pus la masa cu doua masinutze si s-a jucat pana am venit eu.

azi in schimb a venit si la luat pulminul de acasa,a plans de mi sa rupt inima,dar asta e ,mergem inainte.

am si cateva poza cum le descarc de pe telefon am sa le pun.
petronela_gav
Scris: Thursday, September 15, 2011 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
copii va doresc sa fiti multumiti la gradinita
Ana stiu cum e sa il vezi plangand, dar o sa se obisnuiasca
de luni merge si Anastasia la cresa, cred ca o sa plang si eu cu ea plans
ZebraRoz
Scris: Tuesday, November 29, 2011 1:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/9/2011
Dupa cateva luni de cresa a invata o multime de cantecechitara
Dianna
Scris: Tuesday, December 6, 2011 11:39 PM
Nivel

Inregistrat: 1/13/2011
Fetelor,din 4 ianuarie intra si fetita mea la cresa...sunt bucuroasa tare ca am gasit loc ,foarte greu am reusit sa gasim,dar sunt foarte ingrijorata daca va reusi sa se acomodeze repede.Vad ca e foarte dependenta de mine si mi-e tare groaza ca o sa-i fie greu sa e obisnuiasca.

Totusi,cred ca e avantajata pe o parte ,ca Daria stie deja sa faca la wc,cere cand vrea sa faca,stie sa manance singura,pampers nu mai folosim de cateva luni ,nici ziua si nici noaptea,ma gandesc ca poate pe partea asta ii va fi mai usor.
Offf,o sa-mi fie tare greu sa ma despart de usa cresei...ma gandeam sa stau cu ea in prima sapt cate 1-2 ore,credeti ca e o idee buna sau fac mai rau?cry cry
Dianna
Scris: Tuesday, December 6, 2011 11:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/13/2011
ZebraRoz wrote:
Dupa cateva luni de cresa a invata o multime de cantecechitara

Deja?Dar nu e prea mic/a?
alimami
Scris: Wednesday, December 7, 2011 7:05 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
Dianna wrote:
Fetelor,din 4 ianuarie intra si fetita mea la cresa...sunt bucuroasa tare ca am gasit loc ,foarte greu am reusit sa gasim,dar sunt foarte ingrijorata daca va reusi sa se acomodeze repede.Vad ca e foarte dependenta de mine si mi-e tare groaza ca o sa-i fie greu sa e obisnuiasca.

Totusi,cred ca e avantajata pe o parte ,ca Daria stie deja sa faca la wc,cere cand vrea sa faca,stie sa manance singura,pampers nu mai folosim de cateva luni ,nici ziua si nici noaptea,ma gandesc ca poate pe partea asta ii va fi mai usor.
Offf,o sa-mi fie tare greu sa ma despart de usa cresei...ma gandeam sa stau cu ea in prima sapt cate 1-2 ore,credeti ca e o idee buna sau fac mai rau?cry cry

Pai de fapt asta e problema.Copiii se adapteaza de obicei fff repede si frumos, le place sa fie printre copii, dar parintii se adapteaza mult mai greu. Eu cred ca daca tu reactionezi normal in aceasta situatie, pitica se va adapta repede si frumos.Daca tu vezi in cresa o sursa de neliniste pt tine, de angoasa, pitica va simti ca locul ala e "trist". Nu mai privi aceasta etapa ca pe o despartire,pt ca nu este. E o etapa fff importanta pt piticii nostri si pt viitorul lor. Si nu, nu iti recomand sa stai acolo, femeile alea nu-s la primul copil din viata lor si cu siguranta stiu ce sa faca pt a fi totul bine. Mamele stresate sunt mai rele decat copiii.pupici Lasa viata sa-si urmeze cursul firesc si bucura-te ca pitica ta "iese" in lume.
miriam
Scris: Wednesday, December 7, 2011 7:12 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Dianna wrote:

Deja?Dar nu e prea mic/a?

Stai linistita, era reclamahohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.