La cresa, gradinita sau camin - vol 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, May 27, 2008 7:14 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Of, Madalina! Eu as cauta o alta gradinita! Orice, dar nu bataie si certuri presarate cu vulgaritati, ca am auzit ca se poarta. Sunt copii si trebuie struniti, dar nu batuti sau injurati! Si mie mi-e foarte teama de gradinita, tocmai din cauza asta. Mai rau e cand nu ai alta solutie sau alta optiune! Daca nu poti sa-l muti la o alta gradinita, eu as vorbi cu educatoarea. Nimic nu doare mai mult decat sa stii ca puiul tau sufera. Si stiu asta din experienta!
Alina
Scris: Tuesday, May 27, 2008 7:45 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Madalina, un educaor bun ar gasi si alte metode. Si tu stii bine asta.
Eu as opta pentru o alta gradinita.
Alyna
Scris: Tuesday, May 27, 2008 8:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Azi am avut o surpriza ff placuta la cresa.Vineri,cu ocazia zilei de 1 iunie,se va organiza o petrecere pentru copii.Vor primi tortulet,o mica surpriza,vor face poze...sala va fi decorata cu baloane si alte ornamente..Sper sa fie frumos si copii sa se distreze.In plus,am gasit la intrarea in sala,pe un perete,un panou frumos ornat,cu pozele picilor din grupa lui Matei,poze prelucrate frumos pe calculator.Am fost impresionata ca-si dau interesul doamnele de acolo si vor sa le faca o surpriza copiilorfirstprize firstprize firstprize firstprize firstprize firstprize
Sousurel,si eu sunt de parere ca ar trebui mutat.Educatia nu se face cu parulnu .
Kiki
Scris: Tuesday, May 27, 2008 9:18 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mada, sunt si eu de acord cu fetele. Educatoarele nu au nici un drept sa "atinga" copiii! nono nono
TeosOf
Scris: Tuesday, May 27, 2008 11:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Dar ce se intampla? S-a revenit iar la regimul de pe vremea lui Ceausescu? De cand are voie cineva sa dea intr-un copil care nu e al lui?
oanalaurisa
Scris: Tuesday, May 27, 2008 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
TeosOf wrote:
Dar ce se intampla? S-a revenit iar la regimul de pe vremea lui Ceausescu? De cand are voie cineva sa dea intr-un copil care nu e al lui?

Se pare ca da,din pacate,dar trebuie sa dispara stilul asta,ca eu i-as da afara pe toti cei care se comporta asa cu copiii si n-ar mai lucra in domeniul asta never ever...
MNiko
Scris: Wednesday, May 28, 2008 9:53 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Sousourel imi pare rau de situatia existenta la voi la gradinitza.

Revin si eu cu informatii "calde" de la cresa pe care o frecventeaza Cristina. Incepand de luni cele doua grupe existente s-au inpartit in jumatate, astfel ca acum exista patru grupe. Inca ma amuza denumirea de "grupa mica mare" la care este fiica mea. Concret s-au format grupe de cate 15 copii fiecare grupa avand o singura sala impartita in 2 sectoare: unul pentru masa si joaca, iar altul pentru somn(deocamdata asta il consider singurul dezavantaj). Pana acum aveau 2 sali(una pt masa si joaca iar alta pt somn) dar era si cate 30 de copii in grupa. Impartirea copiilor s-a facut cred in functie de dezvoltarea lor si dupa abilitati. In plus grupa Cristinei beneficiaza de acum si de educatoare permanenta(alta decat cea care era deja in cresa). Desi au trecut doar doua zile schimbari deja am vazut: CRistina a fost foarte incantat ca " a schis" la cresa si ca a cantat cu doamna. Iar ieri in loc sa fie primiti in grupa cu desene animate la tv, pe masutze ii asteptau creioane colorate si carticele. Abia astept sa ma duc s-o iau azi sa vad ce mai spune de la cresa.
Ely
Scris: Wednesday, May 28, 2008 12:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Sousourel imi pare rau pentru Victoras uff. Eu nu as accepta sa-mi bata cineva copilul am inteles ca merge fara sa fie inscris dar asta nu are vreo legatura de fapt tu sti cel mai bine ca esti in domeniu..,asa ceva este inadmisibil. A fost un caz in care o asistenta a batut un copil,cam asa pare si acest caz.Daca nu au rabdare aceste asa zise doamne atunci aceasta meserie nu este pentru ele. Thumb down .Si inca ceva oare stii tot ce se intampla acolo ? daca-i da o palma sau mai multe.Oricum indiferent de cate palme ii da nu au voie.Pupici si sper sa auzim de bine.pupici

Mniko se pare ca ai fetita marebravo .Bafta lça pictat pui.pupici

Si noi pe ultima suta de metri.Mai sunt 2 zile de gradi pentru Karina,iar sambata au serbare de sfarsit de an (asa este aici apoi merg iar la gradinita pana in august cand se ia vacanta o luna de zile)..Asa ca a trebuit sa-i cumpar material tafta parca asa se numeste si sa-i fac fustita si cu o bluza alba pentru eveniment.Si aici au fost multe activitati implicandu-ne si pe noi parintii.Multe teme pana si lectie pentru acasa sa-i fac jurnal si sa-l duc la cresa.A fost frumos cu mici exceptii care m-au deranjat,dar acum sunt de domeniul trecutului.Cred ca-i va fi tare greu Karinei ca s-a obisnuit cu copii,dar am sa-i caut cat de repede pot alta gradi.flowers
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, May 28, 2008 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
TeosOf wrote:

In Ro, dintotdeaunaplans ...
MNiko
Scris: Wednesday, May 28, 2008 1:01 PM

Ely wrote:

Mniko se pare ca ai fetita marebravo .Bafta lça pictat pui.pupici

Multumim Ely. Ma bucur pentru ea ca sti de acasa ce mult ii plac acum aceste activitati.

Sa ai o serbare minunata Karina.pupici
ingerash
Scris: Wednesday, May 28, 2008 2:08 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sousorel,este inadmisibil ce se intamplaangry Muta copilasul la alta gradinita.Nu trebuie sa se traumatizeze din cauza unei asa zise"educatoare"bataus bataus bataus Pupam pe Victoraspupici

Mihaela{MNiko}ma bucur pentru Cristinutzayes pupici

Karina distractie placuta la serbaredance dance dance flowers pupici
MNiko
Scris: Wednesday, May 28, 2008 2:13 PM

inger7 wrote:

Mihaela{MNiko}ma bucur pentru Cristinutzayes pupici

pupici
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, May 28, 2008 2:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
La noi una din educatoare se fereste si sa il pedepseasca pe Matei.Cica se pune pe un urlat si ii e teama ca vine comandantul (comandantul are biroul exact desupra gupei lui Matei) si crede ca bate copiiiras !Si stiu ca Matei cand vrea, poate plange ca si cand ar avea 8 plamani.SI cand era bebe tot asa facearas !

Si la noi sunt cateva kestii care nu ne convin, dar avand in vedere ca Matei va mai ramane numai luna iunie, e ok si asa.Plus ca lui ii merge tare bine aici.

Sousourel, daca e vorba de bataie, cu atat mai mult ca vine din partea unui cadru didactic, eu as depune plangere si as muta urgent copilul in alta parte.Adica pe mine ma mustra constinta daca ii dau o palma la fund si o straina sa mi-l altoiasca tam-nesamboxing bataus !
sousourel
Scris: Wednesday, May 28, 2008 4:09 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Fetelor, multumesc pentru suportpupici Ca sa intelegeti dificultatea situatiei: doamna nu e violenta, sau ceva de genul asta. E mai in varsta, are rabdare mai putina, baietii sunt multi si neastamparati. Asta inteleg. Nici Victor nu e de pus in rama, de cuminte, cel putinras Nu sunt grupe distincte, repet e ceva ultrasimplu, nestructurat, etc. E la tara. Nu am de unde sa am pretentii. De aceea ne ocupam f mult de el acasa. Asta urmeaza sa facem pentru mult timp deoarece alternativele sunt, ca sa zic asa...limitateras (a se citi- nu sunt). Iar doamna e oarecum vecina, ce sa-i fac plangere...e complicat. Daca puteam sa-l mut...nu mai intrebam, actionam!ras
Ely
Scris: Wednesday, May 28, 2008 4:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Mnoko,Ingeras multumim.pupici pupici
Sousourel in acest caz tu stii cel mai bineangel . Intr-adevar la tara nu prea sunt optiuni,poate sa-i angajezi o doamna sa aiba grija de el ,dar si in acest caz intervine nesiguranta ca nu poti sti ce se intampla in lipsa ta.uff ,aa doar sa pui o camera ascunsa sa vezi cum este.ras pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.