Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| ...daca supracompenseaza |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si Maria la camin ieri . Au pregatit cosulete din hartie colorata cu outze de cioco si cereale , pentru ca aici se serbeaza week end-ul asta Pastele ! Plus ca au inceput deja amenajarile de primavara !
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce frumos e la tine la gradi, Mariuca! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| MARIUCA-i-mi place cosuletul, si ce frumos e acolo la voi pt micuta blonduta cu carlionti. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Maria este tare frumos la tine la gradi si cosuletul este superb,iar tu o o dulceata de fetita. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Foarte frumos la voi la gradi Mariuta. Pupam carliontii blonzi. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Maria, felicitari pentru lucrul de mana. Esti o frumoasa! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Da, gradinitzele din afara sunt deosebite, Mariuca esti o norocoasa.Si la noi este frumos dar tare le vine greu sa faca schimbari.. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Desi dam mai rar pe la gradi, ne stie toata lumea, de la grupa mica la cea pregatitoare. luni, singura zi din saptamana in care a fost la gradi, a participat la activitaile de la grupa pregatitoare si a stat numai langa baieti si in grupa ei tot cu baietii se joaca, cu masini. |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mariuta wrote:Desi dam mai rar pe la gradi, ne stie toata lumea, de la grupa mica la cea pregatitoare. luni, singura zi din saptamana in care a fost la gradi, a participat la activitaile de la grupa pregatitoare si a stat numai langa baieti si in grupa ei tot cu baietii se joaca, cu masini.
Ce tareeeeeee! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| De cand am venit in Ro, mergem si noi cu buni la "nitza" si ne place foarte mult acolo ...la inceput a certat toti copii "de ce lupt toys?", intreba mereu "undi e my locu'?" atat la masa, cat si la culcare, a scotocit toate colturile, a mers la toate grupele si in final s-a stabilit la grupa mica ...promit sa revin cu poze de la locul unde delfinasa isi petrece cateva zile din saptamana . |
|
| Bravo Karinuta nu-i asa ca este frumos la gradi la copii.Delfinasa dar cat stai in tara de merge Karinuta la gradi?. .Asteptam pozele cu Karinuta in miscare. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Stam, stam mai mult timp...mi-am luat vacanta lunga, sa stau degeaba si sa alerge si altii dupa fii-mea ....Ely, am avut pile la gradi pe mama, asa ca eu am adus doar shots recordul si i-am gasit imediat loc . |
|
| delfinasa wrote: Stam, stam mai mult timp...mi-am luat vacanta lunga, sa stau degeaba si sa alerge si altii dupa fii-mea ....Ely, am avut pile la gradi pe mama, asa ca eu am adus doar shots recordul si i-am gasit imediat loc . Asa da vacanta .Vacanta placuta in continuare Mi-ar place si mie ,dar sotului nu-i place sa vina acasa si sa nu ne gaseasca,dar poate-l conving |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miha, vacanta frumoasa Delfinasa, spor la fugarit copiii
Eu ma confrunt cu o problema penibila, ciudata si despre care mi-e cam greu sa discut, dar pentru ca nu am inca o solutie, o expun spre dezbatere.
Victor merge la gradinita, fara a fi inscris. Asta se va intampla din toamna. Insa...sunt mai multe lucruri despre care nu stiu ce sa cred. Observand ceea ce se intampla in alte parti, e clar ca, in cazul nostru, nu putem beneficia de atare activitati si rezultate. Mai mult, in repetate randuri, la intrebarile noastre despre cum a fost la gradi...raspunsul vine, de prea multe ori "ai fost rau, te-a batut doamna cu bota". Initial l-am tot tras de limba, apoi am vorbit cu alt copil. Apoi am intrebat-o pe doamna cum se comporta. Se pare ca e zglobiu, alearga mult, revendica jucariile si se lupta pentru ele. Deci nu e prea cuminte. E baiat, e copil! cum ar spune doamna. Problema e ca nu ma impac cu faptul ca primeste la fund. |
|
|