La cresa, gradinita sau camin - vol 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Friday, March 21, 2008 8:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Kiki wrote:
alcool alcool alcool Mai stii, mai Mada! sic
ras ...daca supracompenseazaalcool sic
Maria & Mario
Scris: Friday, March 21, 2008 9:20 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Si Maria la camin ieri . Au pregatit cosulete din hartie colorata cu outze de cioco si cereale , pentru ca aici se serbeaza week end-ul asta Pastele ! Plus ca au inceput deja amenajarile de primavara !

Kiki
Scris: Friday, March 21, 2008 9:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Ce frumos e la tine la gradi, Mariuca! love love love love love love
mamica23
Scris: Friday, March 21, 2008 10:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2008
MARIUCA-i-mi place cosuletullove, si ce frumos e acolo la voi love love love
pupici pt micuta blonduta cu carlionti.
Ely
Scris: Friday, March 21, 2008 11:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Maria este tare frumos la tine la gradi si cosuletul este superb,iar tu o o dulceata de fetita.love pupici flowers
MNiko
Scris: Saturday, March 22, 2008 1:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Foarte frumos la voi la gradi Mariuta. Pupam carliontii blonzi.
taki
Scris: Saturday, March 22, 2008 1:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Maria, felicitari pentru lucrul de mana. Esti o frumoasa!
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, March 22, 2008 9:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Da, gradinitzele din afara sunt deosebite, Mariuca esti o norocoasa.Si la noi este frumos dar tare le vine greu sa faca schimbari..
Lilly of the valley
Scris: Sunday, April 20, 2008 4:11 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Desi dam mai rar pe la gradi, ne stie toata lumea, de la grupa mica la cea pregatitoare. luni, singura zi din saptamana in care a fost la gradi, a participat la activitaile de la grupa pregatitoare si a stat numai langa baietialcool si in grupa ei tot cu baietii se joaca, cu masini.
oanalaurisa
Scris: Sunday, April 20, 2008 8:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
mariuta wrote:
Desi dam mai rar pe la gradi, ne stie toata lumea, de la grupa mica la cea pregatitoare. luni, singura zi din saptamana in care a fost la gradi, a participat la activitaile de la grupa pregatitoare si a stat numai langa baietialcool si in grupa ei tot cu baietii se joaca, cu masini.

ras Ce tareeeeeee! ras pupici
delfinasa
Scris: Monday, May 19, 2008 5:14 PM
Nivel

De cand am venit in Ro, mergem si noi cu buni la "nitza" si ne place foarte mult acolo dance...la inceput a certat toti copii "de ce lupt toys?", intreba mereu "undi e my locu'?" atat la masa, cat si la culcare, a scotocit toate colturile, a mers la toate grupele si in final s-a stabilit la grupa mica flowers...promit sa revin cu poze de la locul unde delfinasa isi petrece cateva zile din saptamana cool.
Ely
Scris: Monday, May 19, 2008 6:23 PM
Nivel

Bravo Karinuta nu-i asa ca este frumos la gradi la copii.Delfinasa dar cat stai in tara de merge Karinuta la gradi?.angel pupici .Asteptam pozele cu Karinuta in miscare.dance flowers
delfinasa
Scris: Monday, May 19, 2008 6:45 PM
Nivel

Stam, stam mai mult timp...mi-am luat vacanta lunga, sa stau degeaba si sa alerge si altii dupa fii-mea sic....Ely, am avut pile la gradi sic pe mama, asa ca eu am adus doar shots recordul si i-am gasit imediat loc angel.
Ely
Scris: Monday, May 19, 2008 9:16 PM
Nivel

delfinasa wrote:
Stam, stam mai mult timp...mi-am luat vacanta lunga, sa stau degeaba si sa alerge si altii dupa fii-mea sic....Ely, am avut pile la gradi sic pe mama, asa ca eu am adus doar shots recordul si i-am gasit imediat loc angel.

Asa da vacantadance .Vacanta placuta in continuareflowers
Mi-ar place si mie ,dar sotului nu-i place sa vina acasa si sa nu ne gaseasca,dar poate-l conving oare
sousourel
Scris: Tuesday, May 27, 2008 5:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Miha, vacanta frumoasapupici pupici pupici Delfinasa, spor la fugarit copiiiras pupici

Eu ma confrunt cu o problema penibila, ciudata si despre care mi-e cam greu sa discut, dar pentru ca nu am inca o solutie, o expun spre dezbatere.

Victor merge la gradinita, fara a fi inscris. Asta se va intampla din toamna. Insa...sunt mai multe lucruri despre care nu stiu ce sa cred. Observand ceea ce se intampla in alte parti, e clar ca, in cazul nostru, nu putem beneficia de atare activitati si rezultate.
Mai mult, in repetate randuri, la intrebarile noastre despre cum a fost la gradi...raspunsul vine, de prea multe ori "ai fost rau, te-a batut doamna cu bota". Initial l-am tot tras de limba, apoi am vorbit cu alt copil. Apoi am intrebat-o pe doamna cum se comporta. Se pare ca e zglobiu, alearga mult, revendica jucariile si se lupta pentru ele. Deci nu e prea cuminte. E baiat, e copil! cum ar spune doamna. Problema e ca nu ma impac cu faptul ca primeste la fund.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.