Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| De aici am plecat.
Va asteptam cu drag, mititeilor!!! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Christian , ai crescut atat de frumos ! Esti un cavaler numai bun de iesit la cofetarie cu fetele ! Ne-a fost doooor de tineee ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Raly......si eu sunt la fel ca tine..prefer caldura in loc de zapada...dar cum aici nu prea e zapada, decat sus la munte..acum mi s-a facut dor!
Mariaaaaaa......si mie mi-a fost dor de tine, dragostea mea!!! (sper sa nu ma impuste tati tau ca iti spun asa, sau sa fac gelos pe alt baietel de aici de pe site! ) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Monachris05 wrote: Mihaela, Elena...ia dati o fuga pana aici de Craciun sa vedeti cum e..poate nu mai plecati!
Uite de-aia trebuie sa refuz invitatia ta : mi-e frica rau ca nu o sa mai vreau sa plec inapoi!!!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Noi iubim foart mult gradinitza, marele dezavantaj este ca-i foarte departe ca in rest ne place sa mergem la "serviciu" acolo. Desenam de zor
Ce-mi place sa car carutul...
Alunelul, alunelul hai la joc!
|
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Nico, ce mare a crescut Alexandra! Va pupam cu drag si va uram zilele fericite la "serviciu"! |
|
| Miru wrote:Nico, ce mare a crescut Alexandra! Va pupam cu drag si va uram zilele fericite la "serviciu"!
Multumim, multumim! Lasa ca ne vedeti live la Suceava! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Alexandra,ce frumos te joci tu la gradi |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mai Alexandra ce mare te-ai facut si ce-ti place tie la "serviciu". |
|
| butterfly wrote:Alexandra,ce frumos te joci tu la gradi
Da, multumim, gradi este unul din putinele locuri unde Alex interactioneaza cu copii, in rest ii ignora peste tot unde mergem. |
|
|
Noi suntem mari , laudele sunt mai mult de partea vostra ca voi cresteti mai cu spor decat noi. Acusica merge si Printesa Cezara la gradi, nu o sa-ti vina sa crezi cat de repede trece timpul. Cateodata ma uit cum ne povesteste in propozitii complexe ce a facut X sau Y si nu stiu cum dintr-un bebe neajutorat s-a facut fata asa de mare. Oricum "Serviciul" ei la care noi dam bani este de exceptie. Acusica facem 6 luni de cand suntem acolo si schimbarea este foarte mare. Am invatat sa batem, sa punem mana, sa acundem, sa furam jucariile altora deci un promitator viitor de delicvent avem in fatza. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Alexandra, esti o domnisoara minunata! |
|
| cute_baby_of_mine wrote:Alexandra, esti o domnisoara minunata!
Multumim frumos, ne straduim! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| g_nicoleta2000 wrote:Oricum "Serviciul" ei la care noi dam bani este de exceptie. Acusica facem 6 luni de cand suntem acolo si schimbarea este foarte mare. Am invatat sa batem, sa punem mana, sa acundem, sa furam jucariile altora deci un promitator viitor de delicvent avem in fatza. E doar o dovada a capacitatii de adaptare la mediul inconjurator... |
|
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Alexandra-ce frumos e acolo la voi la gradinita...,nu degeaba i-ti place sa mergi la "servici" |
|
|