Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Din pacate nu vin eu sa-l iau dupa amiaza. E posibil sa reuseasca Robert dar de obicei il ia bunicul. Programul la gradinita este pana la ora 16 - doarme acolo. Bere ar fi bine sa pot proceda in felul asta dar nici asa nu sunt prea sigura ca ar functiona la Petru. In orice caz ieri era foarte incantat de ce a facut acolo, mi-a povestit si mi-a spus ca va merge si azi. Azi insa cum s-a trezit a inceput sa spuna ca nu mai merge si plangea asa in barba dar a stat la imbracat. Cand am ajuns acolo a inceput sa planga mai tare dar pana la urma a trebuit sa plec. I-am explicat in toate felurile ca toata lumea merge la serviciu, Maria la scoala si Petru la gradi, ca acum e mare, nu mai e bebe - si prin urmare ar trebui sa nu mai planga. I-am spus ca n-am cum sa-l iau de acolo ca nu pot sa-l las in strada sa il calce masinile sau sa il las singur in casa si sa vina hotii sa mi-l fure. Nu a mers niciun argument sau poate trebuie sa mai las timpul sa treaca. El repeta ca o litanie " nu vreau la gadinitza - hai sa megem acasa mami"
Offff - sper sa se obisnuiasca mai repede... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Se va obisnui |