Nivel: Avansat
Intrat: 10/24/2007 Postari: 2267 Locatia: Suedia
| sa ma pun eu sa beau din biberon?? ca n-am de unde sa fac rost de un fratior mai mare |

Nivel: Membru
Intrat: 2/4/2010 Postari: 35 Locatia: tr
| ce zice-ti de a mea care a renuntat la tetina , dar nu si la biberon, abia acum cateva zile, cu 2 luni inainte sa implineasca 5 ani, de una singura, a realizat ca nu e pt. ea, e pt. bb , a pastrat biberonul din care bea cu paiul, sunt curioasa cat o va tine asa. eu am zis ca poate sa bea pana cand se marita, important e sa bea lapte o las pe ea sa decida. |

Nivel: Ambasador
Intrat: 10/5/2008 Postari: 766 Locatia: Suceava
| la mine Maria a renuntat la biberon pe la 2ani si vreo 3luni, iar acum Daria refuza vehement biberonul, desi nu are decat 1 an si 2 luni. bea foarte bine din cana/pahar, numai noaptea o mai pacalesc sa ii pun lapte in biberon, ca sa nu verse pe ea, in rest, ziua nu am nici o sansa! |

Nivel: TOP TEAM
Intrat: 11/9/2008 Postari: 30045
| Riki inca bea laptic cu sticluta dar nici nu am stersez are timp... |

Nivel: Senior
Intrat: 9/23/2008 Postari: 6611 Locatia: RO_Medias
| Daniel a renuntat la biberon cand am venit cu Andrei acasa de la maternitate,adica la 2 ani si o luna aproape,la sticluta a renuntat la 3 anisori!!!!
Andrei ,niciodata nu a tinut biberonul dar in schimb are 2 ani si3 luni si nu renunta la sticluta de lapte care o cere cand face nani!!!
|
 Nivel: Ambasador
Intrat: 10/22/2009 Postari: 718 Locatia: buzau
| Alexia bea 2 bibe pe zi (dimineata si seara)si are 2 ani 4luni.o sa renunte ea singura nu o fortez . |