Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| La ce va uitati mai intai la o persoana pe care o vedeti prima oara? Si ce retineti dupa aceea?
Eu ma uit la ochi, apoi la tinuta per ansamblu. Retin cu siguranta culoarea ochilor dar nu retin deloc cu ce era imbracata.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu ma iut daca e curata.Poate sa fie cu haine neasortate si o soseta de o culoare si una de alta culoare dar daca e curata e totul ok pt. mine. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu ma uit ca si voi, la tinuta si la ochi si de asemenea ma uit la maini. Urasc sa vad o femeie cu manichiura nefacuta (nu neaparat oja, dar sa fie pilite, aranjate, sa aiba o forma), iar la barbati am oroare sa vad unghiile netaiate si mai rau cu ceva jeg sub ele. Ma mai uit la par sa fie curat... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Se spune ca "ochii sunt oglinda sufletului"...eu cred tare mult in asta...si pana acum nu m-am inselat! Apoi sunt mainile si per ansamblu expresia fetei. Pentru mine hainele sunt mai putin importante si sa va spun de ce...odata, in apropierea unei gari (habar nu mai am de unde veneam) mi-a atras privirea un mosulet, era fara indoiala un cersetor, dar avea o fata blanda si era atat de umil in atitudine incat mi-am spus aproape cu voce tare...ce om bun! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cred ca eu sesizez in primul rand tonul vocii, atitudinea... |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Si eu sunt de parere ca ochii sunt oglinda sufletului. Nu stiu daca am ajuns inca la performanta de a citi chiar din prima o persoana dupa ochi, dar sper ca sunt pe drumul cel bun. E importanta si vestimentatia de asemenea. Si, as spune eu, nu e de neglijat mimica. O persoana iti poate spune multe despre ea si prin gesturile pe care le face. Da, si am si eu chestia aceea cu unghiile, kiki. Uneori e enervant, ca incep sa ma ma uit insistent. |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| ochii....si zambetul (care e un fel de amprenta a omului...stati si studiati...) |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/6/2010 Mesaje: 58
| La ochi si la dantura. |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| La ochi ! |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Kiki wrote:Eu ma uit ca si voi, la tinuta si la ochi si de asemenea ma uit la maini. Urasc sa vad o femeie cu manichiura nefacuta (nu neaparat oja, dar sa fie pilite, aranjate, sa aiba o forma), iar la barbati am oroare sa vad unghiile netaiate si mai rau cu ceva jeg sub ele. Ma mai uit la par sa fie curat...
Eu ma uit sa fie curata in urechi si la bretelele de la sutien sa nu fie negre de jeg |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cand vad pentru prima oara o persoana o studiez de sus pana jos.Vreau sa vad totul, dar fara sa para ca fac lucrul acesta.Unghiile dela picioare daca sunt curate , atunci e curata peste tot.De asemenea, conteaza privirea si vocea.
roxinthya, cum faci ,mami, sa-i vezi sutienul si urechile?O controlezi /dezbraci pur si simplu? |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| bereea wrote:roxinthya, cum faci ,mami, sa-i vezi sutienul si urechile?O controlezi /dezbraci pur si simplu?
Bereea esti tare!
Acum vara se pot vedea bretelele iar pentru urechi fac eu ce fac si ma uit. Mai greu e daca are parul desfacut
Am o colega care se imbraca super misto dar cand te uiti in decolteu se vede marginea la sutien neagra ... |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Ma uit la fatza si apoi la aspectul general-imbracaminte, tinuta, atitudine. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Ochii si expresia fetei spun totul. Eu la asta ma uit. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Si eu ma uit la ochi,la par la expresia fetei.Daca e mamica ma uit si la copii.Am vazut o doamna bine,f frumoasa,ingrijita,vopsita,cu manichiura si pedichiura facuta si copilul ei avea haine vechi si rupte si era murdar, |
|
|