La ce va uitati mai intai la o persoana pe care o vedeti prima oara?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Amalia.Cos
Scris: Wednesday, August 25, 2010 10:03 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/6/2010
nikmiki wrote:
Si eu ma uit la ochi,la par la expresia fetei.Daca e mamica ma uit si la copii.Am vazut o doamna bine,f frumoasa,ingrijita,vopsita,cu manichiura si pedichiura facuta si copilul ei avea haine vechi si rupte si era murdar,cry

Sa-i vezi pe-ai mei cum arata cand vin de la joaca, iar eu ma intorc de la serviciu. Nu e diferenta fata de ce ai scris.
shirel
Scris: Wednesday, August 25, 2010 10:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Pe mine ma intereseaza tonul vocii in primul rand ,hainele nu au importantza nici curatenia nu-mi spune nimic ,dar felul de a vorbi ,mersul deci limbajul corpului ,felul lui de a se adresa pentru mine este cartea lui de vizita si niciodata nu am dat gres in a recunoaste felul omului respectiv.
delfinasa
Scris: Wednesday, August 25, 2010 11:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Daca o luam ad literam, primul contact vizual cade pe ochi si expresia fetei. Pe parcursul discutiei incep sa ma uit si la dantura, par, gestica, maini si la sfarsit abia hainele. Asa cum bine a punctat Shirel, nu hainele fac omul, ci invers si asta spune mult.
nikmiki
Scris: Thursday, August 26, 2010 12:51 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Draga Amalia.Cos asa e si al meu cand vine de la joaca.pupici Eu i-am vazut cand erau in oras cu totii,nu afara la joaca. Eu cand plec in oras am grija sa-mi spal copilul si sa-i pun haine curate.pupici computerlove
kali
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:21 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Depinde cat ma intereseaza. Daca e o cunostinta oarecare, doar la expresia fetei. Daca ma intereseaza o colaborare, ma uit la tot: par, maini, imbracaminte, geanta, etc...
Pe barbati ii scanez de-a dreptul. Ca sa-mi dau seama cu cine am de-a face.
Cris-DL
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:30 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Scanez gradul de curatenie/ingrijire... serios, sunt o fiinta taaare siloasa (dusa cu capul) si nu stiu cum se face ca orice chestiuta neplacuta imi sare-n ochi. Ma enerveaza si pe mine uneori, ca-mi fac sila si singurafool

bereea
Scris: Wednesday, February 19, 2014 11:55 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nu ma uit la nimic ca sunt patita cu impresia buna la prima vista, astept sa deschida gura.
TatyKS
Scris: Wednesday, February 19, 2014 1:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Fetelor newclap ... sunteti 3 in 1 pentru mine .
La incept, clar e aspectul exterior ... cum esti aranjat, ingrijit cum zice si Cris . Ma uit la maini in mod special, nu stiu ce am si la par . Apoi, timbrul si tonul vocii sunt foarte importante pentru mine ... dupa astea deja cataloghez .
Josefina
Scris: Tuesday, June 30, 2015 9:11 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2015
bereea wrote:
Nu ma uit la nimic ca sunt patita cu impresia buna la prima vista, astept sa deschida gura.

Idem.Obisnuiam sa ma uit in ochi,o mai fac si acum ca e omeneste asa,dar parca oamenii si-au pervertit privirea(asa oi fi si eu) si nici in vorba nu mai cred,ca e dezisa in timp!Am inceput sa ma uitla miscarile trupului sau ondulatiile argumentelor.Nu ma intereseaza prea mult curatenia(sau ma intereseaza secundar),cat nu suport rautatea,mai ales mascata de "intentii" bune!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.