La ce si cu ce se folosesc?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
pitici
Scris: Saturday, November 29, 2008 11:37 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/17/2008
Buna!

Sunt mama incepatoarelor si tare mi-as dori sa incep sa fac si eu cateva. Va rog spuneti-mi si mie mai exact, fiecare din astea la ce se folosesc, si ce fel de margele as putea insira pe ele:

1. Elastic silicon

2. Ata cerata

3. Fir cupru

4. Fir din otel

5. Guta

6. Sarma metalica siliconata

7. Sarma plastifiata

8. Sarma siliconata

9. Sarma de alama

La sarma cu memorie pentru inele, respectiv bratari ce se pune in capete?

Cu material din sisal ce as putea face?

Nu va suparati pe mine, dar imi doresc foarte mult si nu stiu ce sa comand si cum sa le combin.

Multumesc.
Cristy
Scris: Saturday, November 29, 2008 9:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
pitici wrote:
Buna!

Sunt mama incepatoarelor si tare mi-as dori sa incep sa fac si eu cateva. Va rog spuneti-mi si mie mai exact, fiecare din astea la ce se folosesc, si ce fel de margele as putea insira pe ele:

1. Elastic silicon - la bratari

2. Ata cerata - nu stiu

3. Fir cupru - nu cunosc (poate este sarma de modelaj??)

4. Fir din otel - nu cunosc (poate este sarma de modelaj??)

5. Guta - insirat (sau pescuit sic )

6. Sarma metalica siliconata - insirat

7. Sarma plastifiata - nu o cunosc

8. Sarma siliconata -nu o cunosc

9. Sarma de alama - nu cunosc (poate este sarma de modelaj??)

La sarma cu memorie pentru inele, respectiv bratari ce se pune in capete? - Se face loop din sarma

Cu material din sisal ce as putea face? Nu cunosc ce-i aia sisal

Am scris si eu ce am stiut despre materialele de mai sus...

pitici wrote:
Nu va suparati pe mine, dar imi doresc foarte mult si nu stiu ce sa comand si cum sa le combin.

Multumesc.

Eu zic sa o iei ...incet-incet, o metotda dupa alta thumright materialele enumerate mai sus sunt cam multe pentru mama incepatoarelorpupici angel
In plus de asta nu exista ceva exact in acest domeniu, fiecare foloseste materialele dupa propria credinta, imaginatie, creativitate sau dupa tutoriale gasite pe net ras
pitici
Scris: Sunday, November 30, 2008 11:12 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/17/2008
Multumesc pentru raspuns.
Cred ca pentru inceput as cumpara niste Fimo, cateva zale, incuietori pt lanturi si bratari si cateva tortite de cercei. Nu?

Denumirile alea le-am gasit pe site-uri care se ocupa cu vanzarea materialelor pentru confectionare de bijuterii, si dat fiind ca nu stiu nimic despre ele, am gasit si o groaza (am intrat in ceata).
Cristy
Scris: Monday, December 1, 2008 11:23 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
pitici wrote:
Multumesc pentru raspuns.
Cred ca pentru inceput as cumpara niste Fimo, cateva zale, incuietori pt lanturi si bratari si cateva tortite de cercei. Nu?

Denumirile alea le-am gasit pe site-uri care se ocupa cu vanzarea materialelor pentru confectionare de bijuterii, si dat fiind ca nu stiu nimic despre ele, am gasit si o groaza (am intrat in ceata).

Pt fimo mai ai nevoie de cutite (lame speciale pt fimo) si sucitor (roller) de silicon si lac pentru fimo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.