Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Si eu am avut probleme cu lapticul.S-a instalat abia dupa 48 de ore.In timpul asta, bb a papat laptic praf.Mi-a fost teama ca va refuza alimentatia naturala, dar nu am avut probleme.Matei a fost un papacios de mic. |
|
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| La mine lactatia s-a instalat inca din timpul sarcinii, iar dupa ce am nascut abia a doua zi era sa fac deja mastita. Imi venea foarte mult lapte si la spital nimeni nu ne-a aratat cum sa ne mulgem... pana la urma a fost totul bine, iar acum am un manacacios de puiut |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| Mie imediat. Adica in momentul in care mi-au adus-o, la jumatate de ora dupa nastere, am avut laptic sa-i dau. |
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Imediat. Era abia nascuta de 15 minute maxim si Maria sugea la san . Si avea si ceeeee ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| La mine lactatia s-a instalat dupa aproximativ 48 de ore.Imi amintesc ca eram destul de speriata ca nu o sa am lapte. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si eu am avut imediat dupa nastere,acuma cu Oshri l-am pus direct la piept si ciudat chiar a inceput sa si suga.Stiti cum il strig eu de atunci tzitzosul! cind il vezi vrea sa suga de parca s-a nascut cu tita in gura |
|

Inregistrat: 8/16/2008 Mesaje: 162
| si la mine imediat dupa nastere la 20 min can mia aduso sa i dau san era ok aveam lapte ptr 2. mancacioasa in 5 min si a luat deja 40 g de lapte |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Eu nu am alaptat in ziua in care am nascut fiind tinuta sub observatie din cauza nasterii grele. Stiu ca eram disperata ca "Ii e foame copilului si astea ma tin la pat!". A doua zi insa de cand l-am pus la piept a supt copilul cu mare pofta. Nu stiu cand s-a instalat lactatia, dar era cand am dat copilului. |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Eu am avut lapte din timpul sarcinii, trebuia sa stau cu tamponase dupa mine, ca ma faceam lac... Apoi, la maternitate, m-a invatat o doamna care cu asta se ocupa cum sa mulg laptic si sa il trimit intr-o seringa la Ioan. |
|

Inregistrat: 2/9/2008 Mesaje: 217
| Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Mai am doar cateva zile pana vine bebe si la mine e uscat. Nici urma de colostru. e posibil sa fie infundate canalele? Cum sa fac sa ajut acum cat mai am putin timp? Ma gandesc ca dupa ce nasc n-o sa vina lapticul imediat si sa pregatesc de pe-acum terenul. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| lucy_katerina wrote:Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Mai am doar cateva zile pana vine bebe si la mine e uscat. Nici urma de colostru. e posibil sa fie infundate canalele? Cum sa fac sa ajut acum cat mai am putin timp? Ma gandesc ca dupa ce nasc n-o sa vina lapticul imediat si sa pregatesc de pe-acum terenul.
Vine el, fara grija. Poate ca este si nu stii tu ( asa cum si eu tipam ca nu am lapte ... pana a venit asistenta si mi-a aratat ca este si de fapt nu stiam eu cum sa ma storc ). Chiar daca nu, parerea mea e ca in max 2 zile are bebe ce papa; tu oricum nu trebuie sa te pregatesti cu nimic ptc.primeste lapte praf de la asistente.
|
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| La Sonya - imediat, dupa vreo 20-30 minute mi-a adus fata si mi-a pus-o direct la san si a inceput sa pape... Am nascut natural si la acest tip de nastere, in mod normal, se instaleaza imediat...
Asteptam sa vedem a doua nastere |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/15/2007 Mesaje: 766
| Cam la 2-3 zile dupa ceza, dar Casi a fost cam greu de convins sa suga!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu am nascut prin cezariana, si dupa 24 de ore mi-a venit lactatia..repede, ce mai, am avut noroc mare. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Prima data a aparut la cateva ore dupa nastere, a doua oara insa abia dupa vreo 6-8 ore. |
|
|
|