|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17939
| La cat timp dupa nastere s-a instalat la voi lactatia?
Eu am nascut prin cezariana si a 2-a zi deja aveam laptic zdravan |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si eu tot cezariana si am asteptat laptele de mi s-au lungit urechile.Abia dupa o luna am facut febra laptelui.Pana atunci taraia cate o picatura si venea numai stimulat,mangaiat, rugat, implorat Si acum am probleme,nu stiu de ce organismul meu e mai bleg |

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Tot cu cezariana si am asteptat vreo 12 ore. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La mine a durat vreo 20 ore pana sa-ndurat sa apara. Bine, aveam putin chiar imediat dupa cezariana, dar nu suficient. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| a doua zi dupa cezariana, la cateva ore (sa fi fost vreo 16-18 ore) aveam ceva colostru si un piculet de lapte insa "inundatia" (ca schimbam 3-4 camasi pe zi! ) s-a produs cam la 24 ore dupa nastere... |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Doua cezariene, laptele a venit a doua zi dupa operatii. Cat am alaptat, cunoasteti. Am votat 24 - 36 de ore. |
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Eu am avut lapte imediat...pe Razvan mi l-au adus relativ tarziu, ca era nu stiu ce inspectie prin spital si-l cam ratacisera, asa ca ne-am intalnit dupa 12 ore, dar eu aveam colostru de 2-3 luni. Pe Alexandra mi-au pus-o la san imediat ce mi s-a terminat perfuzia pusa inainte de a naste (adica la cca 20-30 de minute dupa ce m-a cusut) si s-a pus imediat pe molfait (draga de ea, ma minunam cat de bine stie sa suga, de parca ar fi absolvit o facultate de supt )...fura a inceput a doua zi, dar a fost ceva mai "cuminte" decat la primul copil. |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Am votat peste 48 de ore,ca s-a lasat tare mult asteptata,dupa cezariana |
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Dupa o saptamana de la nastere si am nascut natural provocat... ...mare chin am tras cu lactatia...de 2 ori chiar ...Karina a baut doar colostru pana a venit laptele, iar cand a venit, tine-te nene, s-a lasat cu febra, sani pietroaie, lapte garla ca aveam sa dau la 5 bebelasi...dupa o saptamana de la venirea laptelui, m-a pocnit o infectie si am trecut fata pe formula 10 zile, timp in care m-am muls, dar fiind la inceput, aproape am ramas iar fara lapte ...insa cu ajutorul unor fete carora le voi multumi toata viata pentru ajutorul acordat atunci, mi-a revenit lactatia a 2-a oara cam intr-o saptamana si ceva...dupa orice necaz, vine si-o bucurie...la noi tine de aproape 1 an... avem laptic si-acum si suntem superfericite |

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Colostru la cateva ore dupa nastere ... si a tot supt puiul 2 zile si incepand cu noaptea urmatoare am facut febra laptelui. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Mi-au pus-o pe Sasha la san, la cererea mea, in timp ce dr. imi facea episiotomia si i-am dat san...spre uimirea mea, chiar aveam lapte ( colostru ).
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| la mai mult de 12 ore de la nastere,cred ca au fost vreo 15,mi-au adus-o,am pus-o imediat la san,dar ne-am chinuit ceva pana s-a invatat sa traga bine lapticul. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/9/2006 Mesaje: 27
| La mine s-a instalat destul de tarziu, cam la trei zile de la nastere, o posibila cauza fiind faptul ca mi s-a indus travaliul in mod artificial si sarcina era peste termen. |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| eu am avut laptic înca din timpul sarcinii... bebe a papat cam la o ora si jumatate de la nastere tot dupa cezariana...a papat nazdravanu bine titi |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Laptele mi-a venit destul de greu , dupa mai bine de 48 de ore.chiar ma gandeam ca nu am lapte , vazand alte mame care erau cu camasa de noapte toata uda. |
|
|
|