La cat timp dupa cezariana se poate relua sportul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Friday, January 30, 2015 10:09 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

La prima sarcina nu m-a preocupat acest aspect, dar pentru ca inainte sa raman din nou insarcinata ma apucasem serios de alergat, acum abia astept sa revin la portia mea de sport... bounce

Deci - cam cand? oare La cat timp dupa operatie? floare2

img
kali
Scris: Friday, January 30, 2015 11:12 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Cred ca depinde de fiecare organism in parte si de capacitatea de recuperare. Cel putin 6 luni, parca... nu?
Iar pentru abdominale, 1 an.oare
ingerash
Scris: Friday, January 30, 2015 4:42 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
kali wrote:
Cred ca depinde de fiecare organism in parte si de capacitatea de recuperare. Cel putin 6 luni, parca... nu?
Iar pentru abdominale, 1 an.oare

Da ,dupa 6 luni.
Anelise
Scris: Friday, January 30, 2015 4:44 PM
Nivel

Mersi, fetele! DistanceKiss
emanicole
Scris: Friday, January 30, 2015 9:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 12/22/2013
Anelise pe mine m-a lasat medicul sa reiau sportul usor si abdomene de la 6 saptamani. Aproape am ajuns la forma perfecta de altadata...mai am 4 kg:)) si ceva de lucru la burtica...dar in sarcina am pus 24 kg:(. Trebuia sa ma grabesc daca vreau sa fiu bella si rapitoare pe 7 feb la botez+ cununieAngelNot
Curaj mami!!!iloveyou
raly
Scris: Friday, January 30, 2015 10:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
mie acum dupa operatie,care e similara cu cezariana mi-a spus ca 6 luni fara sport,fara ridicari de greutate......mai fac asa cu mainile si picioarele,am incercat si abdomene,dar nu pot e foarte greu,voi mai astepta putin!
Anelise
Scris: Saturday, January 31, 2015 9:02 AM
Nivel

Ema, Raly, oricum o sa intreb si eu medicul. DistanceKiss Probabil ca intr-adevar, pentru sport mai serios se asteapta vreo 6 luni, dar pentru chestii mai usurele cred ca se poate mult mai devreme. thumleft
Edit: Ema si eu am luat 12 kg. Dar tu daca zici ca mai ai 4 de dat jos, stai super bine!!! newclap Bravo! Clap
AdrianaC
Scris: Sunday, February 1, 2015 7:58 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Anelise, toate la timpul lor... O sa ai timp de sport multi ani de acum incolo... Acum o sa faci oricum sport cu bebe si nu trebuie sa iti faci probleme de cele 12 kg pe care le-ai luat...

Gandeste-te ca vreo 3 kg cel putin e bebe, mai pui si lichidul, si placenta, eu zic ca scapi cam de 7kg chiar de a 2-a zi ras

Restul o sa le pierzi usor daca o sa alaptezi, daca nu... in maxim 1 an o sa scapi de ele...
Esti tanara, frumoasa, ai toata viata inainte.
Bucura-te de fiecare etapa din plin ! Cheek Kiss
Anelise
Scris: Sunday, February 1, 2015 8:24 AM
Nivel

Adri, multumesc pentru cuvintele frumoase! Cheek Kiss
Sportul ma intereseaza nu atat pentru kilograme cat pentru cum ma simteam dupa. thumright Abia astept sa reiau cateva activitati dragi mie impreuna cu piticutza mea draga! La stadion alergam amandoua. coeur Ii place mult si ei!
Anelise
Scris: Friday, February 27, 2015 7:57 AM
Nivel

Revin la topic tot eu...

Am intrebat medicul fix pe masa de operatie cand pot relua alergatul. Crazy De la 6 saptamani incolo, daca totul e ok in urma controlului, cica se poate face sport. Bine, banuiesc ca mai usurel la inceput...

Eu de alaltaieri am inceput cu niste exercitii usoare - mai mult brate, picioare, mai putin burta ca nu merge. chitara Cum spuneam si mai sus, nu pentru kg (alea s-au dus deja...), ci pentru starea de bine ca m-am saturat de stat si nu ma simt ok nici fizic, nici psihic... alcool Nici vremea nu ma ajuta deloc din pacate.

Voi cum mai stati? pupici Ma refer la fetele care au nascut mai recent.
mada02
Scris: Wednesday, April 1, 2015 11:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/11/2015
Anelise wrote:
Revin la topic tot eu...

Am intrebat medicul fix pe masa de operatie cand pot relua alergatul. Crazy De la 6 saptamani incolo, daca totul e ok in urma controlului, cica se poate face sport. Bine, banuiesc ca mai usurel la inceput...

Eu de alaltaieri am inceput cu niste exercitii usoare - mai mult brate, picioare, mai putin burta ca nu merge. chitara Cum spuneam si mai sus, nu pentru kg (alea s-au dus deja...), ci pentru starea de bine ca m-am saturat de stat si nu ma simt ok nici fizic, nici psihic... alcool Nici vremea nu ma ajuta deloc din pacate.

Voi cum mai stati? pupici Ma refer la fetele care au nascut mai recent.

Eu am nascut acum 3 luni. Inainte de cezariana aveam 74 kg, cand am ajuns acasa si m-am cantarit aveam 70kg....si acum dupa 3 luni am 60kg fara sa fac sport doar plimbarile lungi in tota casa cand bebe plange. Marea mea problema sunt vergeturile,am folosit creme si uleiuri in fiecare seara pe timpul sarcinii dar degeaba:(( stiti un remediu care sa atenuieze macar aspectul lor?
Cera
Scris: Wednesday, May 20, 2015 9:06 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/3/2013
Eu am reluat alergatul la 3 luni de la cezariana si abdomenele la 6 luni! Din pacate, vergeturile...le port cu mandrie in continuareClap si le dau cu tot felul de creme si masaje (dar, daca e sa spun sincer, nu au disparut nici macar un pic).
Oricum insa, am inteles de la medicul meu si de la antrenor ca depinde foarte mult nu doar de organism, ci si de modul in care a fost facuta cezariana (exista mai multe metode de sectionare a muschilor burtii).
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.