La cat timp dupa cezariana iesim la plimbare ,shopping?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
nadea
Scris: Monday, January 30, 2012 11:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
Si eu sunt o norocoasa....dureri practic am avut doar 1 saptamina dupa nastere ..dupa aia daor disconfort parca imi parea sa sunt rupta in 2 ras ras ras dar pe la 3 luni a trecut si asta..la 4 luni am inceput sa fac exercitii putin cite putin..iar acum la 6 luni sunt ca noua...nu mai simpt nimic..dao numia cind ma schimb si dau cu ochii de mica linie ce o am imi aduc aminte da operatie:018: :018: asa ca ingeras iti dorsc sa mearga totul bine ...pupici..si recuperare cit mai rapidacomputerlove computerlove computerlove
ingerash
Scris: Monday, January 30, 2012 1:38 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Multumesccomputerlove coeur Imi este mult mai bine,uneori simt ca ma ustura,mananca,healt visitor zice ca e semn bun...incep sa revin si la silueta dinainte,dovada ca port pantaloni size 14 de la size 18.Taietura sa vindecat frumoshearts
magduta
Scris: Monday, April 22, 2013 5:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/6/2012
Eu am iesit la plimbare tot asa, cam la o saptamana de la nastere, dar nu prea m-am gandit sa merg la shopping, ce-i drept! :-) Desi asta e o mare placere pentru mine!:-) Nu neaparat din cauza operatiei ci mai mult a alaptatului.. dar la plimbare cu bebe ieseam apoi zilnic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.