La cat timp dupa cezariana iesim la plimbare ,shopping?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Thursday, December 15, 2011 10:29 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Dragele mele care ati nascut cu cezariana cand ati iesit la plimbare cu bebe,shopping...etc?La mine este a 6 a zi...hai ca o plimbare tot am facut de la spital spre casa dar la fiecare miscare brusca a masini ma durea ...
oanamaria
Scris: Thursday, December 15, 2011 10:39 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eu am iesit cam la 2 saptamani ,dar fara bebe .Ieseam singura la o plimbare mica de 30minute .
Dupa parerea mea bebelusul e prea mic sa-l scoti in public mai ales ca e si frig si el are sistemul iminitar foarte scazut .
Tu poti iesi ori de cate ori doresti la scurte plimbari asa incet sa iei aer.
Operatia o sa te mai doara cateva luni din ce in ce mai putin .

ingerash
Scris: Thursday, December 15, 2011 10:54 AM
Nivel

Ok deci pe saptamana viitoare in week-end poate ies prin mall,pe la magazine impreuna cu familia.
Operatia ma va durea asa mult timp?Moasa ma indoapa cu paracetamol,cam asta e calmantul safe in alaptare si sarcina ....am vazut mamici care indiferent de anotimp scoteau bebei...ieri i-am scos putin nasucul lui Davidutz ,are icter si moasa zice sa-l scot la lumina(ideal soare dar de unde)....dupa 5 minute mi-a dormit 3 ore,era rapus de aer curatras
Multumesc,Oanamariacomputerlove pupici
bereea
Scris: Thursday, December 15, 2011 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Si la noi bebelusii se scot imediat la aer, iar multe mamici nu le pun nici macar caciulita, desi sunt cateva grade afara
sweet angel
Scris: Thursday, December 15, 2011 1:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
eu pe edy l-am scos afara a doua zi cand am venit de la spital avea 3 zile , si de atunci zilnic , numai daca a avut febra l-am tinut in casa. eu l-am scos si pe ploaie si pe vant cu folia pe carut.
koko2008
Scris: Thursday, December 15, 2011 2:44 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Cu cat iesi mai repede cu atat mai bine.Iti revii mai repede.Parerea mea. Eve s a nascut la aceeasi data si o scoteam afara cate 10 minute zilnic ...nu in public.pupici
oanamaria
Scris: Thursday, December 15, 2011 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Eu nu mi-am permis sa-l scot zilnic si pe ploaie si pe vant sau cand erau zapezile pana la genunchi si -10grade .
Cand l-am nascut eu si mie mi-a recomandat dr.sa-l scot cate 10minute la aer curat pe balcon asa sa se obisnuiasca si nu in public unde sunt asa multi microbi .Atunci era si vant -prin aprilie asa ca -l scoteam zilnic pe balcon care nu era inchis si apoi in parc ,dar nu imediat .
Fiecare face cum isi doreste ,dar e bine sa ne impartasim experientele si fiecare sa aleaga ce-i mai bine pentru el .
Si eu abia astept sa-mi scot bebelusul la plimbare mai ales ca nasc vara ,dar nu o sa merg cu el in spatii inchise cu mai multe persoane macar in primele saptamani .
t-mihaela
Scris: Thursday, December 15, 2011 3:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Poti scoate bebele din prima saptamana dar aici e vorba de cezariana.Ingeras, cred ca organismul tau o sa-ti spuna cand sa iesi,asculta-l si nu-l forta.Eu nu mai stiu exact cand am iesit dar cred ca o saptamana am stat la pat .Eu m-am refacut greu dupa cezariana cred ca vreo luna am avut dureri urate apoi mai suportabile.Parerea mea e sa lasi shoppingul pe alta data, iesi la aer daca poti ,fara plimbari de trei ore ,si cand vezi ca te lasa puterile gata ,acasa cu tine.
ingerash
Scris: Thursday, December 15, 2011 5:09 PM
Nivel

t-mihaela wrote:
Poti scoate bebele din prima saptamana dar aici e vorba de cezariana.Ingeras, cred ca organismul tau o sa-ti spuna cand sa iesi,asculta-l si nu-l forta.Eu nu mai stiu exact cand am iesit dar cred ca o saptamana am stat la pat .Eu m-am refacut greu dupa cezariana cred ca vreo luna am avut dureri urate apoi mai suportabile.Parerea mea e sa lasi shoppingul pe alta data, iesi la aer daca poti ,fara plimbari de trei ore ,si cand vezi ca te lasa puterile gata ,acasa cu tine.

Mihaela,sunt in aceeasi situatie cu dureri plus anemie,daca ma misc mai brusc,ametesc...de asta si intrebam.Iar la shopping in mall au banci si pot face cate o mica pauza sa stau jos cand simt.Dar mai astept 1 saptamana,urmez tratamentul si poate o sa fiu mai bine,trebuie sa fiu mai bine,Vasi incepe serviciul,gata concediul iar eu trebuie sa aduc copii de la scoala,ca de dus ii duce el dimineata.
La aer ies prin curte,mai scot si mogaldeatza sa-i inrosesc putin nasucul.
Dianna
Scris: Thursday, December 15, 2011 7:55 PM
Nivel

Inregistrat: 1/13/2011
Felicitari pentru noul membru,sa va bucurati de el si sa fie sanatos!computerlove computerlove computerlove

Ingerash si eu am nascut prin cezariana...eu de mers pe jos am mers a doua zi dupa operatie,sigur ca ma durea.
Insa cam dupa 3 sapt am iesit singura ,pe la magazine sa ma plimb ,eventual sa-mi cumpar ceva.durerea a trecut dupa 3 sapt de aia am si iesit afara.Poti purta burtiera ca esti mai in siguranta,nu mai ai impresia ca se crapa operatia.Eu am purta-o dupa o sapt si mi-a fost bine.

Iar cu bebele la plimbare am iesit dupa 2 luni ca mi-a fost teama sa nu pateasca ceva,eu am nascut la sf lui ianuarie.

img

ingerash
Scris: Thursday, December 15, 2011 8:33 PM
Nivel

Dianna,multumescpupici computerlove nu am voie sa port burtiera,mi s-au facut niste injectii in burta ca sa se evite cheagurile de sange din picioare,port si ciorapi speciali pentru o perioada de 6 saptamani.e mai complicat,dar nu ma las zilnic fac miscare fara sa ridic nimic greu,in afara de bebe.
Marele noroc este ca scolareii intra in vacanta joia viitoare iar pana atunci Vasi ma ajuta cu dusul si adusul de la scoala....pana in 4 ianuarie am timp sa-mi revin.Voi iesi cu bebe indiferent de vreme,trebuie...
serarg
Scris: Thursday, December 15, 2011 8:46 PM
Nivel

Inregistrat: 9/10/2010
noi dupa externare am dormit doua zile,apoi incet ,ieseam cu rares in port- bebe ,fiindca mi-a fost greu sa ridic carut sau altceva ,dar de iesit am iesit zilnic,reglam port-bebeul sa nu ma incordez prea tare,doctorul m-a incurajat sa fac miscare,chiar daca am avut complicatii si o operatie urata si mare
eu va doresc sa fiti sanatosi ,tie,ingeras refacere cat mai rapidacomputerlove
Dianna
Scris: Friday, December 16, 2011 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 1/13/2011
Inteleg!Atunci iti urez insanatosire grabnica si sa te recuperez cat mai repede.computerlove

Eu ies afara cu fetita cam la 2 zile cate 1 ora jumate,iar daca temperatura scade sub -10 g nu o mai scot deloc ,poate doar cu masina!

img
mihaellas
Scris: Friday, January 6, 2012 8:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2009
eu sunt o fericita cred! nu am avut nimic, dureri 3, 4 zile...am iesit cu bebitza afara, dar am evitat ceata si ploaia. operatia s-a prins frumos, mi-a trecut orice durere!
baniesc ca la tine au fost ceva complicatii daca te simti inca rau. eu am luat pentru anemie fier, fiole, si inca iau elevit. si port burtiera.
ingerash
Scris: Friday, January 6, 2012 9:41 PM
Nivel

mihaellas,esti o norocoasapupici
Acum sunt mai bine,am iesit dupa 10 zile obligata datorita problemei lui David la buric...operatia e bine,doar ca o simt zilnic,zilnic plouaras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.