Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Uite ca mi-a venit tura sa deschis ceva concursuri asa ca m-am gandit ca tema acestuia sa fie
La baitza pe cap! Alex cand trebuie spalata pe cap se comporta de parca as trece-o prin cele mai grele chinuri, urla, tipa si arata de parca-i torturata. Sa va vedem copii la baitza pe cap , atentie, pozele sa fie recente nu de cand erau bebelusi si nu aveau nici o parere despre cele faceati, copii sa aiba parul ud si sa fie in baie si nu la piscina, inscrierea lor incepe de astazi 2 iunie pana pe 25 iunie, votarea facndu-se in intervalul 26-30 iunie! Am vrut sa va postez poze cu Alex in chinurile baitzei dar nu le mai gasesc, facem altele diseara |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Sonia adora baitza, iata si o dovada (poza e facuta astazi)
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| piu,piu,piu sa nu deochi copilu.E o dulce |
|
| Rody wrote:piu,piu,piu sa nu deochi copilu.E o dulce
multumiiiiim |
|
| ira_tgr wrote:multumiiiiim S-a schimbat foarte mult Sonia.Cred ca se face mai frumoasa ca tine P.Elo a zis ca e o papusica |
|
| Pt noi ce mai mare bucurie e baita! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sonia, Elo sunteti 2 ratuste de la noi. |
|
| MNiko wrote:Sonia, Elo sunteti 2 ratuste de la noi. Multumim |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Glad al meu face niste mutrite de tot rasu. E cuminte, dar se prosteste intr-una. Ce? Nu credeti? Uite:
|
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Glad, Elo si Capsu' sunteti superbi, ce copii cuminti la baitza. Noi aseara ne-am spalat pe cap dar isteria era asa de mare ca nici poza nu i-am putut face. Oare a mea este singura isterica? |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Glad, Elo si Capsu' sunteti superbi, ce copii cuminti la baitza. Noi aseara ne-am spalat pe cap dar isteria era asa de mare ca nici poza nu i-am putut face. Oare a mea este singura isterica? Poate mai tarziu se va obisnui.Inceraca sa faci cu ea baie ,poate asa nu mai face crize.Elo a mea face crize cand o scot din cada.Se joaca in apa e incantata tare.Se vede si in poze. Glad,pupam baiatul dulce |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Glad, Elo si Capsu' sunteti superbi, ce copii cuminti la baitza. Noi aseara ne-am spalat pe cap dar isteria era asa de mare ca nici poza nu i-am putut face. Oare a mea este singura isterica? Si a mea face uneori crize de isterie, dar numai cand ii torn apa pe cap.. In general e bine si ne distram dar cu dusul are ea o problema. |
|
| rody, mniko, g_nicoleta - multumim |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Nu stiu daca voi participa dar trebuie sa va spun ca Alex e inebunita dupa baie...se lasa cu capul pe spate si da din picioruse...o spal tare usor, imi ia si sapunul din mana si -si da pe cap spre disperarea mea...ca acolo numai samponul are voie... |
|
| leut wrote:Nu stiu daca voi participa dar trebuie sa va spun ca Alex e inebunita dupa baie...se lasa cu capul pe spate si da din picioruse...o spal tare usor, imi ia si sapunul din mana si -si da pe cap spre disperarea mea...ca acolo numai samponul are voie... Felicitari Alexandra. Poate totusi mami se hotaraste sa te inscrie la concurs. |
|
|