Profil: Krissa
Despre
Utilizator: Krissa
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, February 9, 2014
Ultima vizita: Thursday, February 12, 2015 11:30 PM
Numarul de postari: 18
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Mamici de Octombrie 2014
Postat: Thursday, April 3, 2014 1:38 PM
Buna fetelor. Si eu sunt o mamica de octombrie (24 octombrie). Acum intru in saptamana 11. Pe 22 Aprilie am eco 4D, cand sper din suflet sa aflu ce e bebelusul meu Hilar . Pana acum sarcina usoara, o saptamana de greturi, somnolenta si pofte nu exagerate. :D
Subiect: Clubul aspirantelor - 27
Postat: Sunday, February 16, 2014 1:58 AM
Eu am intrat de 2 zile in alta panica. Am citit undeva ca la extrauterina ai si dureri de umar si parca ma doare tot spatele, umarul drept cu gat cu tot. Tare sper sa ma ingrijorez degeaba ....
Postat: Saturday, February 15, 2014 11:01 PM
A iesit cu o zi inainte. M-am amuzat ca am facut vreo 4 teste, aproape zilnic si am vazut cum se colora a doua liniuta din ce in ce. :)
Postat: Saturday, February 15, 2014 10:15 PM
4 saptamani si cateva zile... m-am apucat eu de facut teste mai devreme decat ar fi trebuit. :p
Intepaturile le-am avut din a 3a saptamana. Tot de atunci si senzatia de apa in gura si greata.
Postat: Saturday, February 15, 2014 9:56 PM
Catalyna, si eu am acele intepaturi in sold (tare ciudate)... Si intepaturi in ovare, burtica...nici nu stiu exact. Greturi, ameteli...astea deja sunt la ordinea zilei. Plus dureri de spate si de cap. Stau ca pe ace pana la control. Durerile astea de burta imi dau asa niste emotii. Sunt aproape ca cele menstruale. Sper sa fie bine...toooata lumea. Plina de burtici fericite Hands
Postat: Tuesday, February 11, 2014 8:49 AM
Probabil voi face cate unul in fiecare zi :)))) Ma simt atat de fericita acum, sunt de vreo 2 ore treaza si imi repet intr-una "nu imi vine sa cred....sunt doua liniute". :))
Postat: Tuesday, February 11, 2014 8:16 AM
Multumesc mult fetelor. Suportul vostru inseamna f mult pt mine. Ma simt de parca v-as cunoaste de-o viata. Sa fie cu 2 liniute la toata lumea Hands
Postat: Tuesday, February 11, 2014 8:04 AM
Multumescccc. Inca nu imi vine sa cred... trebuie sa vad doua linii clare clare! :)
Postat: Tuesday, February 11, 2014 7:59 AM
Mai astept putin pt inca un test. L-am facut cu 4 zile mai devreme totusi. :D
Postat: Tuesday, February 11, 2014 7:22 AM
Fetelor. N-am avut rabdare si am facut un test. A aparut o umbra de liniuta. Nici nu stiu cum sa o interpretez. Nici nu stiu sa postez poza aici.... :) Ce parere aveti? Sa ma bucur?