Profil: korina
Despre
Utilizator: korina
Nivel: Ambasador
Statistici
A intrat: Friday, June 3, 2016
Ultima vizita: Tuesday, January 29, 2019 4:03 PM
Numarul de postari: 542
[0.05% din toate postarile / 0.18 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare
Postat: Friday, January 26, 2018 2:35 AM
Inawar wrote:

Dar ce varsta are? Mie mi-e cam frica de momentul in care o sa muste ras
De pe la 3 luni saliveaza mai tare si mai nou face bale. Cred ca il mananca si gingiutele ca imi prinde degetul si apasa cu forta, parca ar avea dinti, dar inca nu a iesit nimic.

Acum are 10l3s,dar de la 9 luni de cand au aparut dintisorii musca.Primul dinte l-am observat dupa ce m-a muscat si mi-a dat sangele!
Postat: Thursday, January 25, 2018 9:40 AM
alina89 wrote:

Picioare si pumni nu iti iei intruna? Eu am impresia ca al meu vrea sa ma scuteasca de bani la dentist. Lol mi-a facut si rani la maini, nu stiu cum a reusit cu unghiile proaspat taiate, iar de sani ma ciupeste valeeeeu hainoroc

Apropo, voi reusiti sa alaptati din pozitia culcat pe laterala, e asa laudata de toata lumea, dar parca mi se pare asa incomoda, trebuie mai mult practice cred..

E cea mai buna pozitie de alaptat..mai ales ca poti sa si dormi in acelasi timp.
Sa vedeti cand o sa creasca mai mari bebeii si o sa le dea dintisorii.A mea musca si se uita la mine sa vada daca zic ceva,apoi iar musca pana ii zic ca nu e voie..dupa ce o cert papa frumos,dar ma cearta si ea inainte de astahearts
Postat: Thursday, December 7, 2017 9:13 AM
Andreea06 wrote:

Da, asa am facut si eu cu lingurita, ma intrebam daca mulg cumva o masa intreaga in biberon, ori iau asa putin in lingurita si apoi ii dau restul biberonului ori pot sa ii pun direct in el, doar sa astept 30 min.. probabil ca e cantitate mai mare de lapte? Ca la lingurita si alaptat la san nu tre asteptat juma de ora.. ma gandesc ca doar la lp ar trebui asa.. nu mentioneaza prospectul decat pt alaptare, pt biberon lp..

Mai citesc si de terapia bowen ca ajuta, zic mamicile pe fb, nu stiu exact ce e.. un masaj? Ati incercat asta?

Andreea in biberon ii faceam seara cand ii dadeam lp...oricum daca vrei sa ii dai poti incerca doar seara sa ii dai 2 picaturi daca faci 50ml de ex.sau ii dai cu lm intr-o lingurita daca alaptezi.apoi poti continua cu biberon cu lm
Postat: Wednesday, December 6, 2017 9:52 PM
Andreea06 wrote:
Nu e o regula la ce varsta apar colicii nu? Credeam ca vor fi mai tarziu un pic.. are abia 2 sapt vineri....

Oricum colief zice ca e ok luat si preventiv, in caz ca la mine nu sunt colici ci altceva, nu il afecteaza..

Korina tu i-ai dat colief si cand aveai laptic pompat? Puneai tot asa in lingurita putin + picaturile si apoi restul biberonului?

Andreea colieful i l-am dat la inceput asa:puneam cateva picaturi de lapte matern intr-o lingurita si 4 picaturi de colief.ii dadeam la bebe apoi alaptam.daca il dadeam in biberon ii incalzeam sa fie caldut,nu ff fierbinte si puneam 4 picaturi de colief,lasam 25-30 de min si il mai agitam intre timp.Colieful descompune lactoza in lactaza.mereu am pus mai putine picaturi decat scria pe prospect.
Postat: Wednesday, December 6, 2017 9:23 PM
Buna fetelor!La noi colicii au tinut pana la 4 luni.I-am dat Colief cate 4 picaturi doar seara,pe timpul zilei nu vedeam rostul,a fost mai bine.Nu au trecut colicii de tot,dar am avut nopti mult mai linistite.La noi si-a meritat banii.
Eu de la 2 luni si 3 sapt am muls de cate 3 ori pe zi ca printesa mea a refuzat sanul cat era treaza,papa doar cand dormea.Am inceput serviciul la 4 luni si jumatate dupa nastere,in pauza veneam acasa sa mulg,plus ca mulgeam si dimineata si seara.Acum printesa mea are 9 luni si vrea san si cand doarme si cand e treaza..cam de o luna jumatate vrea asa.hearts hearts.Acum mulg doar dimineata si seara pt ca de multe ori papusica mea sta cu sanul in gurita cand e adormita ca ii ies dintisorii si isi mai alina si ea durerea.tot ce va pot spune e sa aveti rabdare fetelor!pupici
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 41
Postat: Sunday, November 19, 2017 11:20 AM
Incerc sa pun poze cu pompa de san,am avut si manuala,sterilizator si scaunel
Postat: Saturday, November 18, 2017 11:11 PM
Dana am vazut pe olx pompa ca a mea
Postat: Saturday, November 18, 2017 5:52 PM
Dana_ wrote:

Nu cred ca e defect cantarul ras sau poate ai noroc si s-a stricat Big Laugh
Oricum nu esti singura stai relax ..si eu am pus 2 kg intr-o sapt . Apoi cateva zile am renuntat la fructe si am dat jos 1 kg , acum nu ma prea cantaresc pt ca nu vreau sa ma enervez ras

Korina cum se numeste pompa ? La noi nu este Jumbo ...dar poate gasesc in alte magazine daca imi zici firma

Alina ne-ai dat emotii , eu deja credeam ca ai nascut

Dana Honey baby se numeste pompa.nu cred ca gasesti in alte magazine.eu am luat si sterilizator de acolo cu 20 de euro,scaun pt bebe pt diversificare 50 de euro,aceeasi firma,cana electrica,etc
Postat: Saturday, November 18, 2017 11:13 AM
Fetelor pompa electrica puteti lua de la Jumbo,e foarte buna.eu o folosesc de 5 luni zi de zi ca fetita de la 2 luni si 3 sapt abia vrea titi noaptea..acum vrea si ziuayes .Eu in Cipru am dat 25 de euro si sunt super multimita.nu are rost sa dati 300-400 de roni pe ea.
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 40
Postat: Tuesday, October 31, 2017 9:53 AM
DianaM wrote:
Neata fetelor! La voi cand a aparut linia pe burtica? La mine inca nu a aparut nimicpupici

mie pe la 10-11 sapt..inca mai am dupa 8 luni de la nasterehearts