Profil: kokina
Despre
Utilizator: kokina
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, March 30, 2016
Ultima vizita: Tuesday, July 30, 2019 2:04 PM
Numarul de postari: 10
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Extract de cafea verde
Postat: Tuesday, July 30, 2019 2:04 PM
Produsele pe baza de extract de cafea verde pot fi de ajutor inclusiv in scaderea numarului kilogramelor!
Subiect: Produse bune pentru stoparea caderii parului
Postat: Wednesday, June 12, 2019 11:25 AM
Si follixinul e un produs care poate ajuta destul de mult la stoparea caderii parului!
Subiect: Detoxifierea corpului
Postat: Friday, January 25, 2019 1:06 PM
Produsele pentru detoxifierea organismului sunt utile, dar foarte mult conteaza sa avem grija la ceea ce mancam si sa facem foarte mult sport.

Subiect: Acnee in timpul sarcinii
Postat: Thursday, January 10, 2019 11:15 AM
Si derminaxul e util cand vine vorba de eliminarea cosurilor. Totusi trebuie sa avem mare grija si de sanatatea noastra per ansamblu, de igiena tenului daca vrem sa avem rezultate bune.

Subiect: Colesterolul
Postat: Thursday, January 3, 2019 3:29 PM
Prin miscare zilnica o ora de mers pe jos se rezolva si treaba cu colesterolul si cu glicemia. Arterele intineresc si nu mai e nici un pericol de AVC sau infract. sportul e mai mult decat indicat.
Subiect: Rinita alergica
Postat: Friday, December 28, 2018 12:02 PM
Am senzatie de sufocare cateodata si de ameteala. Posibil simptomele astea sa fie date de alergii?

Subiect: Produse bune pentru stoparea caderii parului
Postat: Friday, December 14, 2018 2:34 PM
Ce produse bune cunoasteti care v-au ajutat in lupta impotriva caderii parului?

Subiect: Solutii pentru stoparea caderii parului
Postat: Thursday, December 6, 2018 1:10 PM
Se poate incerca si cu halier sau cu sampoane. Mai sunt si cremele sau mastile. Usturoiul si ricinul ar fi foarte bune in acest sens.

Subiect: Imi care parul dupa nastere, ceva de speriat :(
Postat: Wednesday, March 30, 2016 1:46 PM
Mie imi cade parul si nu fac deocamdata nimic pentru a imi rezolva problema. Sper doar ca o sa treaca de la sine aceasta neplacere.