Produsele pe baza de extract de cafea verde pot fi de ajutor inclusiv in scaderea numarului kilogramelor!
|
Si follixinul e un produs care poate ajuta destul de mult la stoparea caderii parului!
|
Produsele pentru detoxifierea organismului sunt utile, dar foarte mult conteaza sa avem grija la ceea ce mancam si sa facem foarte mult sport.
|
Si derminaxul e util cand vine vorba de eliminarea cosurilor. Totusi trebuie sa avem mare grija si de sanatatea noastra per ansamblu, de igiena tenului daca vrem sa avem rezultate bune.
|
Prin miscare zilnica o ora de mers pe jos se rezolva si treaba cu colesterolul si cu glicemia. Arterele intineresc si nu mai e nici un pericol de AVC sau infract. sportul e mai mult decat indicat.
|
Am senzatie de sufocare cateodata si de ameteala. Posibil simptomele astea sa fie date de alergii?
|
Ce produse bune cunoasteti care v-au ajutat in lupta impotriva caderii parului?
|
Se poate incerca si cu halier sau cu sampoane. Mai sunt si cremele sau mastile. Usturoiul si ricinul ar fi foarte bune in acest sens.
|
Mie imi cade parul si nu fac deocamdata nimic pentru a imi rezolva problema. Sper doar ca o sa treaca de la sine aceasta neplacere.
|