Un grup de cercetatori scriu o carte, de 300 de pagini, un compendiu de fizica cuprinzând toate cunostintele din domeniu. Se hotarasc sa faca un sondaj ca sa afle în cât timp o vor învata studentii. Merg mai întâi la francezi si astia zic ca o învata în 4 luni ! Apoi merg în Germania si nemtii spun ca o învata în 2 luni ! Si în final ajung în România,într-un camin studentesc unde toti erau beti morti ! Îl trezesc pe unul si îl întreaba : "În cât timp reusesti sa înveti toata cartea asta ?" si studentul nostru : "BUUEEEYYYY, SCULAREA ! MÂINE AVEM EXAMEN !!!!"
|
Cum ar acoperi apocalipsa mass media din Romania: - Antena 3: În trei zile, Basescu nu va mai fi presedinte! Am învins. - OTV: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa în direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta. - Libertatea: E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o pozî acum. - ProTV: Un copil a ars de viu si n-a mai apucat sa vada apocalipsa! - CanCan: Sursele noastre spun ca Nicoleta Luciu va petrece sfârsitul lumii departe de iubitul ei. - Cotidianul: Mai ai timp sa citesti o carte din colectia Cotidianul! - B1Tv: Urmareste la Nasul dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfârsitul lumii! - Cosmopolitan: 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica! - Sfaturi în bucatarie: Pregateste-ti singur coliva! - Aventuri la pescuit: Daca apare pestisorul auriu, trimite-l la noi. - Catavencu: Apocalipsa noastra e mai inteligenta decât a lor.
|
Într-un bar, un barbat pune ochii pe o tânara superba ?i merge la ea: – Singurica? Î?i pot comanda ceva de baut? – Sigur ca da. Dupa ce consuma câteva pahare, tânara îl întreaba: – Dar tu nu ai prietena? – Nu, m-am despar?it de curând de ea. Încep sa se sarute ?i nu peste mult timp ajung acasa la tânara ?i fac dragoste. La plecare, tânara îi spune: – ?tii, e?ti un barbat elegant, ara?i foarte bine ?i e?ti bun la pat. Ma întrebam de ce te-ai despar?it de prietena ta? Barbatul îi raspunde în timp ce se îmbraca: – Am fost nevoit, a aflat nevasta mea ?i nu puteam sa mai risc.
|
Un poli?ist, aflat în tura de noapte, se învoie?te pentru ca se simte rau. Când ajunge acasa, so?ia nu mai are timp sa ascunda amantul. Când intra poli?istul în camera, so?ia îi spune: – Dragule, nu aprinde lumina! Am o durere cumplita de cap! Poli?istul se schimba pe întuneric iar în acest timp femeii îi vine o idee: – Dragule, nu mergi la farmacie sa iei ni?te pastile pentru durerea asta îngrozitoare? Poli?istul se îmbraca pe întuneric, pleaca la farmacie ?i când ajunge acolo, farmacistul îl prive?te destul de ciudat. Deranjat de privirile farmacistului, poli?istul îl întreaba: – Nu ma cuno?ti? De ce ma prive?ti a?a ciudat? Farmacistul raspunde: – Sigur ca te cunosc! E?ti poli?istul Georgescu, dar ma întrebam de ce un poli?ist merge noaptea în uniforma de po?ta?….
Dascalul se strecoara printre credinciosi si ii sopteste preotului: -Parinte, sus, coristii joaca poker! -Stiu, raspunde preotul, stai sa-mi termin predica!...
Domnule, a venit un om de la garajul auto. Spune sa achitati reparatiile, sotia dv. a fost azi cu masina acolo. - Dar ce s-a reparat la masina? - Nu de masina e vorba, ci de reparatiile garajului.
|
AdrianaC wrote:De un an de zile tot caut o lustra pentru bucatarie si nu reusesc sa gasesc. Alegerea e cu atat mai grea cu cat am open space si trebuie sa gasesc o combinata pentru bucatarie, living, hol si casa scarii...
Ati vazut pe undeva ceva dragut?
Pentru casa scarii imi trebuie 4 aplice, pentru hol 4 lustre, bucatarie - 1, living -1 si eu ... si eu vreau sa stiu.. la mine este invers, am in bucatarie si de un an stau cu becuri atarnate in toate camerele, inclusiv pe hol ... nu imi place nimic... edit: ca sa nu fiu offtopic in bucatarie am un fel de aplice in tavan cu zone de iluminare, iar pe sub mobila led la metru, am vazut ca acum au aparut si la noi.
|
Un sofer de tir opreste la un popas, comanda un sandvis, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unu îi manânca sandvisul, altul îi bea cafeaua, iar al treilea îi manânca placinta. Soferul de tir nu zice nimic, plateste si pleaca. Un motociclist râde gros: - Hahaha, asta n-are nici un pic de sânge de barbat în el. La care barmanul, uitându-se pe geam: - Nici sânge de sofer nu pare sa aiba, tocmai a dat cu spatele peste trei motociclete...
Un politist pe malul unui lac îi zice unei tinere: - Domnisoara, aici este interzis scaldatul! - De ce nu mi-ati spus înainte sa ma dezbrac? - Dezbracatul nu e interzis...
- Câstig bani multi cu aceasta vioara. - În ce formatie cânti? - Nu cânt nicaieri. Vecinii îmi dau însa zilnic o suma fixa ca sa nu cânt...
|
Campanie turistica cu impact mortal Un grup de turisti maghiari sunt intr-o excursie in Romania, prin Muntii Carpati. La un moment dat se aude un urlet infricosator: UUUUU-UUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Speriati si curiosi isi intreaba ghidul despre ce este vorba. Ghidul le spune: - La noi in Romania exista un trib de femei foarte frumoase si salbatice care atunci cand le vine timpul de imperechere se aduna intr-o "pestera" si isi inalta strigatul hormonal in asteptarea masculilor. Peste 2 zile cel mai titrat ziar din Ungaria scria cu litere de-o schioapa: "15 barbati unguri au murit calcati de tren intr-un tunel din Romania. Toti erau dezbracati."
La intalnirea internationala a vamesilor se discuta la un pahar de sampanie. Vamesul francez zice: - Bai eu intr-un an mi-am luat castel pe Valea Loarei. Englezul: - Eu intr-un an mi-am luat un lant hotelier in Alpi. Romanul: - Eu intr-un an mi-am luat BMW. Astia se uita cu mila la el: - Asa nasol e la voi? - De ce ziceti asa?! BMW e o fabrica maricica...
din viata... Anunt la mica publicitate: "Schimb cort pentru doua persoane, folosit o singura data, pe carucior de copil."
Fiecare cu limitele lui Bula are probleme de sanatate, obezitate, colesterol, tensiune marita, ficat marit, etc., asa ca merge la doctor. Îl întreaba doctorul: - Ia zi, Bula, obisnuiesti sa fumezi? Bula: - Mmm... Asa si asa... - Dar cât înseamna "asa si asa"? - Mmm... Pai cam 4 pachete pe zi. - Dulciuri manânci? - Mmm... Asa si asa... Cam 5 ciocolate pe zi. - Sarat manânci? - Mmm... Asa si asa... Cam o solnita pe zi, bag în mâncare. - Grasimi manânci? - Mmm... Asa si asa... Cam un kil - doua de slana pe zi... - Prajit manânci? - Mmm... Asa si asa... Pe zi... Cam câte o omleta de 4 oua si cartofi prajiti, asezonati cu cârnati si ulei. - Aha... Dar de baut, bei? - A, da! De baut, beau!
|
vreau si eu cine imi face si mie o pereche... sau macar sa ma invete bravo sunt superbe
|
La caderea parului cred ca sunt campioana... avand parul lung pare ca imi pica si mai mult. Am incercat de toate... si gaz, ( am lasat prea mult si mi-a cazut si pielea de pe cap )si ulei de cocos si de ricin si usturoi si mama si tata lu nus'cui.. nah asta e, cade. La mine a ajutat si chel stop de la Hofigal lotiune+ sampon, dar numai prima data ... o sa va urmaresc atent poate gasiti remediul miraculos .
|
OK, deci sa termin laudele... Deci... am castigat, in toamna incep filmarile pentru reclame si retete pentru site-ul bucataras. Fiecare zi de filmari cu salariu de vedeta... zic ei . So , I'm so proud... Revin cu vesti... sa nu imi iasa pe ochi celebritatea
|