Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| vreo doua nopti la rand Andi mi-a facut o surpriza ...puturoasa! de puturoasa ce era, m-am trezit! ideea este ca el nu mai face noaptea kk de la cateva luni. se mai intampla uneori ca spre dimineata, la trezire, undeva in jur in 6, 7, sa il gasesc kklit dar nu am mai patit chestia asta noaptea, la 12:00 sau la 2:00-3:00. aveti idee ce ar putea provoca defecarea asta? eu chiar nu pricep.
desi...intr-o seara, i-am dat in bibi de lapte un pliculet de biotics baby (de care noi luam frecvent pt reglarea tranzitului intestinal) si eu banuiesc ca asta a fost o cauza. dar totusi? aveti vreo sugestie? ati patit asa si voi?
nu ma deranjeaza decat ca trebuie schimbat si se trezeste din cauza asta si pana adoarme la loc ne povesteste verzi si uscate...
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| cam cate scaune ar pe zi? ni s-a mai intamplat si noua doar in perioada eruptiilor dentare agresive (a se citi 2, 3 eruptii simultan) si la canini. e posibil si daca ai schimbat cerealele, parca tin minte ca pe la 10 luni cand a primit cereale Nestle si am trecut brusc (in 2 mese)la 7 cereale de la Milupa , abia atunci a primit Leea cereale, ca era mult peste greutate, ca acum o pot incadra la musculite.
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Daca nu este de la dinti, sigur este din alimentatie.Noteaza timp de cateva zile absolut tot ce mananca copilul, cat si cantitatile, noteaza in paralel cate scaune are pe zi, si cate noaptea.
se mai poate ca din cauza caldurilor mari sa bea apa mai multa si in combinatie cu alimente care usureaza tranzitul intestinal sa produca aceste defecari.
Iar dupa cele cateva zile de 'experiment' ca sa determini cauza poti incepe ca in biberonul de seara sa ii pui mucilagiu de orez cu cereale de orez sau lapte HN si sa vezi ce de bobite o sa faca mandrul tau dimineata ! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mey, noua nu ni s-a intamplat niciodata ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cred ca i-ai dat ceva purgativ seara fara sa-ti dai seama, poate un kiwi sau o pruna Mie chiar azinoapte mi-a trantit o papaleasca ...e tare neplacut ca tre sa schimi sa speli ,ai sanse sa-i sara somnul si faci planton |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| mihaela75 wrote: ...e tare neplacut ca tre sa schimi sa speli ,ai sanse sa-i sara somnul si faci planton
Si daca nu-l skimbi risti sa faca un eritem urat de ti-e mai mre mila de el!Noi am trecut prin eriteme urate si nu de la cacalici! |
|
| fetelor, v-am citit raspunsurile si aveti fiecare dreptate. m-am gandit si eu (si pediatra de altfel) ca e ceva de la alimentatie. prima ei intrebare a fost : "ce a mancat?" . raspunsul: nimic deosebit, din cate tin eu minte, nu i-am dat nimic mai special.
acum este in plina eruptie dentara, mai are ultimii molari de iesit, cei secundari si gata cu dintii! are dureri, doarme f prost noaptea de cateva saptamani si uneori si peste zi, e f agitat. apa, da , bea f multa, muuuuuulta din cauza caldurii. in rest, chiar nu ma prind de la ce sa fie. acum vad ca nu a mai facut treaba asta de vreo 2 seri dar voi urmari cum ati zis si voi si ce mananca si cat si cand, poate e ceva din alimentatie. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Anca, noi nu am avut parte de asemenea surprize frumos, "mirositoare", dar va dorim sa scapati cat mai repede de ele... Si eu cred ca sunt din cauza dintisorilor sau a alimentatiei! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| stele_pe_cer wrote:
Si daca nu-l skimbi risti sa faca un eritem urat de ti-e mai mre mila de el!Noi am trecut prin eriteme urate si nu de la cacalici!
Asa e, noroc ca s-a trezit ca altfel nu stiu cum o gaseam dimineata ...prajita |
|
| Anca, s-au terminat noptile "parfumate"? |
|
| Da, s-au terminat! Pentru moment, cel putin. Avand in vedere ca nu pot sa vad bine dc i-a iesit vreo masea in gurita, nu pot spune cu certitudine ca este de la dentitie. Dar...in ultimele zile si-a mancat/lins manutele la greu, baleste, semne evidente de eruptie dentara. Cum pe afara nu apuc mereu sa il sterg pe labutze cu servetele, apuca sa bage mainile in gura murdar si poate ca a luat ceva microb de pe jos. . |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Anca, ma bucur ca ati trecut si peste acest lucru. |
|
| Anca, ma bucur ca sunteti bine!Pupici de la noi! |
|
| multumim dragele mele! |