|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| fetelor, vroiam sa va intreb daca voi ati dat puilor vostri kiwi cand avea 6 luni? aici in Belgia mi s-a spus ca e ok, dar in Romania mi s-a spus ca e mai bine sa asteptam pana la 1 an, datorita faptului ca e fruct cu seminte ce poate crea alergii. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu am asteptat pana dupa 1 an si chiar si atunci i-am dat pentru inceput curatat de seminte. Abia dupa ce m-am convins ca nu e alergica la capsuni, fragi, etc. (tinand cont ca eu am asa ceva si ar putea fi ereditar), i-am dat si fructul intreg. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| eu stiu ca e ok incepand cu 8 luni.am inceput sa ii dau fetitei mele de o saptamna kiwi,dar fara samburi si e tare incantata. acum depinde de fiecare.pupam piticul |

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| E fetelor,eu ia-m dat lu Elo prima data sa guste la 5 luni kiwi si totul a fost ok Sper ca nu ma considerati o mama inconstienta |

| Chiar nu stiu ce sa fac... dar cred ca mai astept pana la 8 luni. Ca sa nu faca vreo alergie si apoi sa-mi dau pumni in cap! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Si Alex mananca kiwi de la 6 luni, dar fara seminte. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Si Matei a mancat kiwi azi pentru prima data. La ora 14 a intrat, la ora 20 a iesit :) Semintele au iesit exact asa cum au intrat |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| rosenfeld_claudia wrote:Chiar nu stiu ce sa fac... dar cred ca mai astept pana la 8 luni. Ca sa nu faca vreo alergie si apoi sa-mi dau pumni in cap!
Pai mai bine asteapta ca oricum ai ce alte fructe sa-i dai si vorba ta,decat sa iti para rau,mai bine mai tarziu. Fiecare copil e diferit,asa ca nu poti fi sigura de reactia lui,mai asteapta. |

| lifeinhim wrote:Si Matei a mancat kiwi azi pentru prima data. La ora 14 a intrat, la ora 20 a iesit :) Semintele au iesit exact asa cum au intrat
Bravo Matei!!! |
|

| oanalaurisa wrote:
Pai mai bine asteapta ca oricum ai ce alte fructe sa-i dai si vorba ta,decat sa iti para rau,mai bine mai tarziu. Fiecare copil e diferit,asa ca nu poti fi sigura de reactia lui,mai asteapta.
da, ai dreptate, merci de sfat! |
|
|