Profil: KIM
Despre
Utilizator: KIM
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, May 16, 2012
Ultima vizita: Monday, April 29, 2013 10:30 AM
Numarul de postari: 8
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Scoala generala la Ion Barbu-Sector 6
Postat: Sunday, March 31, 2013 10:25 PM
Buna!
Ma intereseaza cateva pareri despre scoala generala la Ion Barbu -sector 6.
Cum sunt invatatoarele? Profesoarele? Cum este cu inscrierea? Siguranta copiilor , au paza?
si alte detalii care credeti ca sunt necesare.
Multumesc!
Subiect: Pareri gradinita Kids Club din Militari
Postat: Friday, October 5, 2012 1:59 PM
*
Postat: Wednesday, October 3, 2012 9:11 AM
Buna !
M-am lamurit si eu cu gradinita "Kids Club" pe propia piele sa zic asa ...,mi-am dus copilul acolo si problemele expuse de voi inca persista, totusi ma intreb de ce nu se rezolva aceste probleme care sunt stiute de conducere (Fam.Duiu).
Sincer acum ma interesez de Planeta Copiilor unde au plecat foarte multi copilasi si educatoarele bune din Kids Club Militari.
Multumesc!
Subiect: PARERI GRADINITA PLANETA COPIILOR (UVERTURII)
Postat: Monday, October 1, 2012 9:19 PM
Buna!
Va astept si cu pareri despre gradinita "PLANETA COPIILOR" din cadrul complexului sportiv 2000 (Apusului-Uverturii),despre Kids Club m-am lamurit;
Multumesc!
Subiect: Rochie Mireasa
Postat: Monday, July 30, 2012 9:04 PM
------Vand rochie mireasa Bienne-Savy ,model Rapture.
Pret 2.300 ron
Postat: Thursday, July 5, 2012 10:41 PM
Buna !
Va multumesc tuturor pentru parerile si sfaturile oferite despre aceasta gradinita si sper ca vor mai fi si altii care sa ne impartaseasca opiniile sau experientele traite in colaborarea avuta cu aceasta gradinita. Sper ca Familia Duiu (conducerea gradinitei-scoala primara)sa citesca aceste comentarii si sa le interpreteze ca pe mai multe semnale de ALARMA .Nu intotdeauna un singur avantaj(spatiu) te poate clasa pe primul loc.
Daca aveti recomandari,justificate ,privind alte gradinite le astept cu placere dar sa fie situate
in sectorul 6.
Va multumesc!

Postat: Tuesday, May 22, 2012 10:13 PM
Buna,
Chiar nimeni nu are copilul inscris la aceasta gradinita din 170 de persoane care au accesat acest subiect?
Multumesc!
Postat: Wednesday, May 16, 2012 10:06 PM
Buna,
Ma intereseasa parera voastra despre gradinita Kids Club -Militari, daca are cineva copilul la aceasata gradinita sa imi spuna si mie cum este??
Multumesc!