Profil: kikka
Despre
Utilizator: kikka
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Thursday, April 7, 2016
Ultima vizita: Tuesday, January 3, 2017 9:06 AM
Numarul de postari: 214
[0.02% din toate postarile / 0.07 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 52
Postat: Tuesday, August 23, 2016 10:50 AM
Neata fetelor! am trecut sa va prafuiesc!deci luati praf cat sa nu mai ramana nimeni aici.
clawdia eu am ramas insarcinata dupa 7 luni d la operatia sotului.primele 3 luni nu se pun.pt o spermatogeneza completa e nevoie de 3 luni.deci primele 3 luni nu se pun.
ma bucur ca am deschis sezonul si mai iau dupa mine inca trei fete.presimt ca mai sunt minim trei.asa ca hai cu testele pozitivenewclap va pup si sa aveti o zi super!
Subiect: Clubul aspirantelor - 51
Postat: Thursday, August 11, 2016 2:34 PM
a iesit beta2.184.05 deci e mai mult de dublu.primul a fost 84.13dance
Postat: Thursday, August 11, 2016 11:36 AM
Anna21 wrote:

Chiar ceas! Dar am alta nelamurile. Mi-a iesit inhibina b mare. Este 172 pg/ml. Intervale de referinat:

Inhibina B* - ser congelat

- EIA cant kit 8* 172 pg/ml

Femei:

faza foliculara : 30 - 90
faza ovulatorie : 80 - 200
faza luteala : < 50
menstruatie ziua 1,2: 15 - 70
menstruatie ziua 3,4,5: 45 - 120
menopauza : < 10
Barbati:
120 - 400
<130-nr redus spermatozoizi
si infertilitate
<60-disfunctia spermatogenezei

eu zic ca e corelat cu amh ul care era si el mare.parca 6.7 daca nu ma insel.am citit ca se coreleaza si cu fsh.astea ti le a dat medicul sau le ai facut din proprie initiativa?
Postat: Thursday, August 11, 2016 10:54 AM
neata! am donat ptr beta iar.am mari emotiihainoroc am uitat sa va spun, cand am fost la monitorizare luna trecuta endometrul meu dupa ovulatie avea 6.7mm.deci era micut.si uite ca s a prins.deci nu e musai sa ai ditamai endometru.pupici
Postat: Wednesday, August 10, 2016 2:52 PM
buna fetelorSimplyLove .am venit sa mai dau niste prafangel Angel poate poate mai e cineva luna asta cu mine.eu sunt gravida si nu ma simt gravidasic asa ca cine stietopai
Postat: Tuesday, August 9, 2016 1:48 PM
buna fetelor! am intratbsa va spun ca am facut beta si rezultatul este 84,13.
fetelor nu va pierdeti speranta.sunteti impreuna cu sotii voastri la bine si la rau sa nu uitati asta.trebuie sa inteleaga ca exista o problema (acolo unde este).asa era si al meu sot, lasa ca nu e o problema, pai si ce trebuie doar unu etc.motive pot fi multe.i am explicat cat de mult inseamna pt mine.si i am amintit la bine si la rau.si al meu si al lui.nu luati toata durerea asupra voastra.va pup si va dau niste praf de bbGossip
Postat: Monday, August 8, 2016 6:54 PM
Multumesc fetelorCheek Kiss sa fie cat mai multe liniute dubleBravoo
Postat: Monday, August 8, 2016 5:52 PM
carlita wrote:
kikka, ai grafic luna asta? Poate ii faci o poza si ni-l arati si noua!

nu am grafic.am luat temperatura doar doua luni.ma stresa prea mult.luna asta am fost mai chill.m a linistit faptul ca e dr ok si ca am facut monitorizare.

Postat: Monday, August 8, 2016 4:27 PM
clawdia wrote:

Kikkkaaaaaaa felicitaaaari!!!!!DistanceKiss Bravoo

Sa fiti sanatosi si tu si bebe, sa iti dea Dumnezeu sarcina usoara!!!!DistanceKiss Acum e randul tau sa imparti prafusor, yuhuuuconfeti

o sa impart dupa cele doua beta.SA FIU SIGURA CA E PRAF BUNtopai
Postat: Monday, August 8, 2016 4:11 PM
buna fetelor! vin cu cea mai frumoasa veste! sunt ziua 12 dpo.asta e un test Viola facut la pranz.asta e lipsa de rabdare.Crazy nu am crezut ca o sa vina vreodata ziua asta si ptr mine.
luna asta am facut monitorizare.iar din ziua 16 a cm am luat arefam, pe care il iau in continuare si din cand in cand cate un magne b6.nu am nici un sintom i am spus si sotului care m a intrebat dc nu am asteptat pana in ziua 14 de arefam sa fac testu....ca el nu crede ca e bun...asa ca am de dus niste munca de convingerehohot maine dimi ma duc la beta.Hilar
sper ca in curand sa fim toate burticute ptr ca meritam.computerlove