Profil: Kika
Despre
Utilizator: Kika
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, November 16, 2016
Ultima vizita: Monday, January 16, 2017 10:45 AM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Micropigmentare si microblending
Postat: Friday, November 18, 2016 11:33 AM

Eu am ales sa fac acest procedeu la MIRELA ECOBICI si sunt total dezamagita de lipsa ei de profesionalism in relatia cu clientele. Dupa prima etapa, mai multor fete nu le-a ramas mare lucru din pigment, unora le-a cazut si parul pe care il aveau iar o fata chiar s-a infectat. Este foarte neserioasa, anuleaza programarile fara sa anunte clientele.

Mie personal nu mi-a aparut nici macar un fir ci doar un fond negru foooarte discret ca si cum as fi fost tatuata. Eu credeam ca imi vor aparea fire care imita firele de par.

În mod normal, aceasta procedura trebuie inceputa printr-o consiliere referitoare la etapele care vor urma ?i la modul de între?inere al sprancenelor dupa interven?ie, iar aceasta doamna abia se sinchisea sa raspunda la intrebarile mele, era f. obosita si plictisita. Singurul lucru pe care mi l-a spus a fost ca aceasta procedura se desfasoara in 2 etape si sa nu le ud. Pot spune ca la finalul ?edin?ei sprâncenele mele aratau chiar foarte bine, dar ce folos daca n-a ramas mare lucru din ele. De asemenea, doamna Ecobici a insistat sa nu ma dau cu crema pe sprancene, ceea ce nu este normal.

Dupa câteva zile sprâncenele au început sa se cojeasca ?i sa-mi cada cojile cu tot cu pigment. Am contactat-o ?i mi-a spus sa am rabdare ca pigmentul apare dupa ce cad cojile ?i pielea moarta, iar dupa 3 saptamâni sa ma duc la retu?.

M-a programat la retus si apoi mi-a anulat programarea invocand motive medicale. eu am insitat sa vorbesc cu ea si macar sa se uite la sprancenele mele, ca sa stiu daca e ok felul cum arata,iar intr-un final mi-a zis ca refuza sa-mi faca retusul si ca pot cauta informatii despre aceasta procedura si pe google.Intrucat era la salon si lucra(chiar daca era bolnava)m-am dus la ea la salon iar aceasta doamna in loc sa ma consilize m-a primit cu un adevarat teatru, s-a simtit fooarte atacata si agresata incercand sa ma intimideze.

In concluzie, fetelor aveti grija ce tehnician alegeti pentru efectuarea acestui procedeu, nu tot ce este ieftin merita, pana la urma este vorba de fata voastra. NU RECOMAND MIRELA ECOBICI. nu

Raly imi poti spune unde ti-ai facut acest procedeu?