Noi mergem in Ghana. Am un stagiu de trei saptamani asa ca voi lua fetele cu mine. Cu siguranta imi va ramane si ceva timp liber asa ca voi impleti utilul cu placutul. Trebuie insa sa ma interesez de siguranta, bine ca pleaca altii inainte si nu vom fi noi primele. Raly, dupa ce termin cu examenele te sun sa iti vand niste ponturi despre Turcia. Va doresc planificare cat mai ok
|
Va imbratisez tot pe fuga, ca de obicei! Cica era sa dau coltul, incredibil, nu in Romania Inca nu m-am dumirit cum s-a intamplat, se pare ca intri in soc anafilactic degeaba dar ce mai conteaza? Alte analize si o reprogramare pentru o operatie banala prin aprilie. In rest, toate bune si frumoase
|
Multumesc, Mihaela! Pe picior de plecare am ridicat coletul, pozele sunt in telefon, indata ce ajung acasa postez. Eventual si cateva foto cu modealele Mirela, sun maine inainte de decolare
|
Sus in aer o sa fiu tot anul Va imbratisez, fete dragi, sa aveti un an linistit
|
Waw, Brandusa, la inaltime, ca de obicei
Eu nu am reusit sa fac decat doua pozici, si astea pe fuga Oricum a fost cam multa mancare.

|
Eu nu mai stiu ce am facut dar fac eu poze....ca japonezii dupa vacanta
|
Eu inca in bucatarie, zici ca a dat strechea in mine
Noroc cu mama ca ma ajuta, asa am timp de o baie inainte sa apara musafirii
Un an nou fericit, cu sperante si realizari inplinite
|
Ce ma bucur ca au ajuns Si ma bucur ca si va plac, tare m-am sucit pana am luat ceva sa se potriveasca. Sper ca am nimerit
Un an nou fericit, dragi mosi!
|
Mosul nostru nu a ajuns?
|
Am incercat toate cele enumerate mai sus, nimic. Ma gandesc ca poate este din cauza ca m-am obisnuit cu program de nani o data cu gainile si acum, de cand sunt in vacanta, am adormit mai tarziu si m-am trezit la fel, mai tarziu. Sau m-am stricat
|