Profil: katy_lumika
Despre
Utilizator: katy_lumika
Nivel: Senior
Statistici
A intrat: Monday, January 14, 2008
Ultima vizita: Monday, May 6, 2013 4:49 PM
Numarul de postari: 5,944
[0.56% din toate postarile / 0.95 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Unde mergem in vara asta ?
Postat: Monday, January 28, 2013 4:34 PM
Noi mergem in Ghana. Am un stagiu de trei saptamani asa ca voi lua fetele cu mine. Cu siguranta imi va ramane si ceva timp liber asa ca voi impleti utilul cu placutul. Trebuie insa sa ma interesez de siguranta, bine ca pleaca altii inainte si nu vom fi noi primele.
Raly, dupa ce termin cu examenele te sun sa iti vand niste ponturi despre Turcia.
Va doresc planificare cat mai okfirstprize
Subiect: Stare de spirit - 56
Postat: Sunday, January 27, 2013 12:06 AM
Va imbratisez tot pe fuga, ca de obicei!computerlove
Cica era sa dau coltul, incredibil, nu in Romaniaras Inca nu m-am dumirit cum s-a intamplat, se pare ca intri in soc anafilactic degeabahohot dar ce mai conteaza? Alte analize si o reprogramare pentru o operatie banala prin aprilie.
In rest, toate bune si frumoasechitara
Subiect: MOS CRACIUN 2012
Postat: Saturday, January 26, 2013 11:59 PM
Multumesc, Mihaela! computerlove Pe picior de plecare am ridicat coletul, pozele sunt in telefon, indata ce ajung acasa postez. Eventual si cateva foto cu modealeleras
Mirela, sun maine inainte de decolarepupici
Postat: Tuesday, January 1, 2013 7:24 PM
Sus in aer o sa fiu tot anulhohot Va imbratisez, fete dragi, sa aveti un an linistit

Subiect: Masa de Revelion
Postat: Tuesday, January 1, 2013 7:03 PM
Waw, Brandusa, la inaltime, ca de obiceifirstprize pupici

Eu nu am reusit sa fac decat doua pozici, si astea pe fugaras Oricum a fost cam multa mancare.

Subiect: Masa de Revelion
Postat: Monday, December 31, 2012 4:56 PM
Eu nu mai stiu ce am facuthohot dar fac eu poze....ca japonezii dupa vacantahohot
Postat: Monday, December 31, 2012 4:54 PM
Eu inca in bucatarie, zici ca a dat strechea in mineras

Noroc cu mama ca ma ajuta, asa am timp de o baie inainte sa apara musafiriidance

Un an nou fericit, cu sperante si realizari inplinitecomputerlove
Postat: Monday, December 31, 2012 4:52 PM
Ce ma bucur ca au ajunsdance Si ma bucur ca si va plac, tare m-am sucit pana am luat ceva sa se potriveasca. Sper ca am nimeritcomputerlove

Un an nou fericit, dragi mosi!iloveyou
Postat: Monday, December 31, 2012 10:47 AM
Mosul nostru nu a ajuns?uff
Postat: Saturday, December 29, 2012 10:14 AM
Am incercat toate cele enumerate mai sus, nimic. Ma gandesc ca poate este din cauza ca m-am obisnuit cu program de nani o data cu gainile si acum, de cand sunt in vacanta, am adormit mai tarziu si m-am trezit la fel, mai tarziu. Sau m-am stricatras