Liliana, nu sunt din Hunedoara, voiam de fapt sa spun ca stewardesa era din Romania, orasul era doar detaliu. Raly, se aplica si la tine ce ai scris, da? Oana, la capitolul energie cred ca ne asemanam foarte mult, ca sa nu mai spun de dorul de duca:018: Multumesc pentru gandurile frumoase
Eu ma plictisesc si ma enervez in acelasi timp. Incerc de ieri sa organizez petrecerea Luanei, comandand tot felul de accesorii pentru ca anul acesta vrea Halloween Party Am gasit chestii dragute/scary, sper sa ajunga in timp util. Deuta a uitat de diferenta de fus orar si m-a trezit la 05.00 AM asa ca m-am ales si cu o durere de cap. Daca ajung maine la birou incerc sa pun cateva poze.
Calde imbratisari tuturor si fruntea sus, viata e destul de pink daca vrem
|
Ce bine iti sta graviduta! Cred ca Ionut este incantat ca va avea un partener de joaca Se pare ca vei avea un pui sagetator, o zodie tare norocoasa Felicitari si sarcina usoara in continuare!
|
Pentru a doua oara sunt in Martinica, iar acum este ora 07.38 AM. E foarte frumos, insa pana am ajuns aici am pus tot echipajul in alerta cu panica mea de avion:018: Culmea, unul din membri era din Hunedoara, asta da coincidenta. Weekendul trecut am fost copilot la raliul de masini de epoca din Mayenne, insa am ajuns pe locul 14 din 40 pentru ca nu era bine echipata masina. Data viitoare cred ca particip cu Deuta pe o Dacia sa moara toti francezii de ciuda:018: Va trimit mult soare si o dusca de rom
|
Va salut cu drag de peste mari, tari si un ocean. Pozici cand ajung
|
Raly
|
Va imbratisez pe fuga Maine citim sub teiul lui Eminescu
|
Porumbei si doua porumbite in Place de la Bastille

Oameni...

Statuia Libertatii...cred...din varful coloanei....si apoi s-a terminat bateria:018:

|
Pe fuga mai adaugam cateva pozici din Paris. Hotel de Ville:

|
Raly Pozici din a doua zi de scoala, dupa o zi de atelier, doua ore desen, doua ore culoare. Ce frumos suna! Artista mea mica.

|
Pozici din a doua zi de scoala, dupa o zi de atelier, doua ore desen, doua ore culoare. Ce frumos suna! Artista mea mica.
Am sters pozele si le pun la gimnaziu la la pozici cu scolarii, abia acum am vazut ca e ciclul primar. Scuze
|