Profil: Katrina
Despre
Utilizator: Katrina
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Tuesday, March 9, 2010
Ultima vizita: Tuesday, April 25, 2023 9:45 PM
Numarul de postari: 3,457
[0.33% din toate postarile / 0.63 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 17
Postat: Friday, March 3, 2023 7:59 AM
Bună dimineața!!! ☕

img

"Adevaratul protector este acela care stie ca lumea nu este o mostenire de la parintii sai ci un imprumut de la copii sai."-J.J.Audubon 1800
Subiect: Stare de spirit - 59
Postat: Tuesday, March 31, 2020 1:37 PM
Buna ziua si bine v-am regasit , dragelor !!!!u
Vreau si eu la veteraneras ( daca m-ar auzi sotul rostind cuvantul asta...hohot ) , va rog !

img

"Adevaratul protector este acela care stie ca lumea nu este o mostenire de la parintii sai ci un imprumut de la copii sai."-J.J.Audubon 1800
Postat: Thursday, February 7, 2019 7:54 PM
marivic wrote:
Katrinaaaaaaaaaaaacomputerlove computerlove computerlove Bravoo Bravoo SimplyLove
Mult succes in tot si-n toate!firstprize
PS.Tu esti Oana Furtuna Crazy (cu caciulile?) Scleroza asta hohot hohot hohot

hohot Da , Mari , eu sunt !!! Multumim !!!
computerlove

img

Postat: Thursday, February 7, 2019 7:40 AM
Buna dimineata !
Ma bucur mult sa va reintalnesc !coeur
Imi e tare dor de momentele petrecute aici ... dar din nefericire timpul , noile activitati si prioritati nu mi-au mai permis sa trec pragul "casutei", dar mi-am propus sa vin in vizita cat mai des .
"Noi" am crescut, am devenit adulti, am luat permisul auto, ne pregatim de bac, ne hotaram si ne razgandim in privinta viitoarei profesii ... de-ale piticilor....
In rest , suntem bine cu totii!
computerlove

img

Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 17
Postat: Thursday, February 7, 2019 7:13 AM
salut Buna dimineata ! advocat

img

Subiect: 1 Iunie
Postat: Thursday, June 1, 2017 7:56 AM
La mul?i ani copii(mici si mari )!!! Sa fi?i sanato?i si ferici?i !!!

img

Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 16
Postat: Sunday, October 9, 2016 10:43 AM
Buna dimineata ,fetelor !!!
Va invit la o cafeluta cu gust de toamna !!!

img

Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 16
Postat: Tuesday, September 27, 2016 8:10 AM
Bine v-am regasit dragele mele !!!
In sfarsit am gasit putim timp pe care sa-l petrec cu voi,mi-era asa de dor!
S-aveti o zi minunata !
img

img

Subiect: Articole crosetate pentru bebelusi
Postat: Thursday, September 15, 2016 9:25 PM
Bine ai venit gabitza!!!
Frumoase ,lucrusoarele tale!!!

img

Subiect: Constructia caselor
Postat: Thursday, June 30, 2016 8:21 PM
Buna seara !!!!!
Fetelor imi puteti spune si mie cam ce costuri sunt la instalatiile electrice ? Noi ne consolidam si renovam casa si vrem sa schimbam instalatia electrica pentru ca e facuta pe aluminiu( probabil ,asa se faceau acum 40 ani) si am vrea s-o facem pe cupru. La mine ar fi de pus vreo 20 prize si 20 becuri.

img