Profil: karroll
Despre
Utilizator: karroll
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, July 6, 2015
Ultima vizita: Friday, June 17, 2016 3:55 PM
Numarul de postari: 24
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Friday, June 17, 2016 3:42 PM
Salut fetelor! Eu sunt una dinte fetele care vara trecuta a facut pentru prima data fiv la Medpark care s-a soldat cu un esec si cred ca eram vreo 7 fete in acea perioada pe forum care la fel la toate era rezultat negativ, ei bine peste 3 luni am incercat iarasi procedura la Medpark si rezultatul a fost sarcina biochimica,HCG a fost mic. Dupa al 2 Fiv nu ma simteam foarte bine,am lasat sa treaca vreo 2 luni sa-mi revin,dupa asta am fost sa fac ultrasonografie la un medic ginecolog si care imi depisteaza in uter polipi si nu stiu ce mai ce, ca am iesit de la ea plingind,peste o zi am zis sa ma duc la d-na Diana sa-mi examineze uterul si nespunindu-i ca am facut in alta parte ultrasonografie, si suprizaaaaaa imi zice ca uterul e curat,ca nu am polipi,ca totul e bine,frumos si am crezut-o, dupa vreo 3 luni am zis sa mai fac o ulstrasonografie la al 3 medic ginecolog deja sa ma linistesc,ca ceva imi mine imi zicea ca nu e bine si iarasi imi depisteaza polipi!!!!!!!!! Eu am ramas socata si sincer dezamagita de Medpark!!! Am avut tare mare incredere in ei,ma gindeam ca cind ma voi decide voi face si al 3 Fiv tot la ei,acuma am alata parere deja !Asa ca fetelor care scrieti ca cineva face publicitate rea Medparkului si nu stiu ce mai,aici e un forum care ne scriem prin ce am trecut noi!!!Si nu e ok sa luati la harta pe cineva care la fel ca si mine a ramas dezamagita! Nu avea sa scriu,daca nu avea sa citesc cum ii sariti in cap persoanei care si-a scris isoria ei cu Medparkul!! O zi buna va doresc!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Monday, July 27, 2015 5:42 PM
Imi pare rau Geanina :(
Postat: Saturday, July 25, 2015 2:41 PM
Geanina , nu te descuraja, fii sigura ca va fi totul bine , eu am fost la Medpark sa vb cu D-na Diana, mi-a aratat rezultatele de astazi 5 erau pozitive si 3 negative, au o rata buna de succes, asa s-a primit ca toate de pe forum e negativ,eu am încredere mare in D-na Diana , urmatorul Fiv daca il voi face, tot la Medpark !
Postat: Saturday, July 25, 2015 1:44 PM
Negativ si la mine
Postat: Tuesday, July 21, 2015 7:44 PM
Am sperat ca voi auzi astazi o veste buna, dar din nou e un negativ :( deja mi-e frica sa vina simbata :((((( Ana capul sus, trebuie sa fie un loc sub soare pt fiecare din noi !!!!
Postat: Tuesday, July 21, 2015 9:30 AM
Neata fetele :) ana-ana succese pentru ziua de astazi,speram din suflet sa auzim noutati bune !!!!! Alinush eu ma simt bine,nu am febra,nu am dureri,ma simt ca de obicei,nimic neobisnuit nu vad,doar burta mare si atit ! Eu cu rabdarea pina ce o duc binisor ,am iesit la serviciu,si trece timpul mai repede,doar simbata am avut o stare depresiva cind am auzit ca fetele au negativ,si chiar am nevoie sa aud de ceva pozitiv astazi!!!! Tu cum te simti Alinush?Ceva modoficari simti?
Postat: Monday, July 20, 2015 1:59 PM
Salut fetele!! Si eu va doresc o saptamina cit mai frumoasa,eu nu am mai rezistat sa stau in casa,si am iesit astazi la serviciu,sper ca in saptamina aceasta sa auzim doar vesti bune!! pupici
Postat: Friday, July 17, 2015 12:33 PM
Eu mar?i am avut ET, dar astazi mi s-a marit burta mai tare parca as fi in a 3luna de sarcina.
Postat: Friday, July 17, 2015 11:07 AM
Salut fetele :) Alinush eu in schimb ma trezesc ca niciodata,la 6 dimineata si nu ma prinde somnul :D cred ca de la emotii, in schimb am o burta tare umflata si mare,la voi e la fel? Influenteaza medicamentele asa de tare??
Postat: Wednesday, July 15, 2015 3:16 PM
Asa si am facut , am renun?at sa mai citesc ceva :) vreau sa merg doar cu optimism credin?a ca va fi totul bine :)