Profil: KarlaM
Despre
Utilizator: KarlaM
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, April 16, 2015
Ultima vizita: Wednesday, May 27, 2015 9:09 PM
Numarul de postari: 25
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Caut meditator limba romana si matematica
Postat: Wednesday, May 27, 2015 6:31 PM
AdrianaC wrote:
Alice intra in clasa a 8-a anul viitor si as vrea sa ii pun meditator la romana si la matematica.
Ma intereseaza sa poata veni la domiciliul meu

Daca stiti vreun profesor / vreo profesoara buna in Bucuresti care sa vina in zona Parcul Circului, undeva in intervalul orar 14:30 - 18:00 (de luni pana vineri) sau in Corbeanca (intre 17:30 - 20:00, eventual si sambata sau duminica) va rog sa imi spuneti si mie. As vrea sa incepem inca din vara aceasta.

Nu stiu pe nimeni, dar voi întreba.
P. S. Nimeni nu face pregatire vara.
Subiect: Copii cu conturi pe Facebook
Postat: Tuesday, May 26, 2015 6:11 PM
bereea wrote:
Am intrat aseara pe FB si , la un moment dat, apare chestia acea "poate cunosti si pe..." si dau peste o fetita, copilul unei cunostinte. Fetita are 12 ani si am fost socata de ce fotografii am putut sa vad.Pitipoanca in toata regula.Si nu de acum , ci de vreo 2-3 ani.Inca de cand nu avea 10 ani era imbracata sumar si poza in pozitii vulgare. In toate fotografiile buzele sunt tuguiate ca pentru sarut, e machiata si..ce ar mai fi de zis?Important este ca fata are Facebook.

Cata dreptate! Eu vad pe Fb-ul meu ce face fata mea pe Facebook si, sunt socata de ce vad la colegele ei si la elevii mei (clasa a II a ?????hainoroc alcool uff ).
Postat: Tuesday, May 26, 2015 6:08 PM
sousourel wrote:
Foarte dragut situl.Bravoo

Am intrat si eu pe el si este, intr-adevar interesant. Am sa-l recomand si fetei dar si elevilor mei.
Postat: Monday, May 25, 2015 2:46 PM
aurishta wrote:
Karla, cati ani are copilul tau?

Fata mea are 11 ani.
Postat: Sunday, May 24, 2015 7:23 PM
Când spun încredere,nu vreau sa spun ca o las de capul ei...Ca oricum facebook - ul ei e conectat si la tableta ei si vad notificarile. Si asa intra lunar!yes
Postat: Saturday, May 23, 2015 10:43 AM
A mea are Facebook. Dar am încredere în ea, nu face surprize.
Subiect: Partile de vorbire - Substantivul
Postat: Saturday, May 16, 2015 6:20 PM
t-mihaela wrote:
Adriana,stai jos nota patru,ai omis kestii importante,vitale pot spune mai ales in zilele precoce si controversatealcool

newclap
Subiect: Partile de vorbire - Substantivul
Postat: Wednesday, April 29, 2015 6:30 PM
raly wrote:
Adriana a prezentat subiectul la nivel de clasa a 3-a!

Da,dar felul si tot ceea ce exprima substantivul se învata în clasa a III a.
Subiect: Stresul scolar-cum il combatem?
Postat: Friday, April 17, 2015 1:47 PM
Tocmai de aici provine stresul. De la simplul fapt ca ne obligam copilul sa invete o poezie pana la faptul ca îl batem daca ramâne corijent la vreo materie. Fiecare copil are un stil propriu de învatare si o inteligenta aparte. Mult succes si rabdare cu copiii vostri.
Subiect: Rog un sfat sau un ajutor!
Postat: Friday, April 17, 2015 1:42 PM
t-mihaela wrote:
Mie imi vine sa rad...farmece?Omul asta are creierul in nadragi.hohot

Te rog sa nu mai ironizezi persoane!
Are nevoie de un sfat,chiar nu vezi????
Du-te la biserica si vorbeste cu un preot,un psiholog sau o persoana apropiata din familia ta care te poate ajuta!!!!