Nasmyne wrote:Adevarat a inviat! Paste fericit si voua mamici si burtici!
Kamytza ne bucuram ca auzim vesti bune, cum e cu doua gargarite?
E frumoosss imi vine sa le mananc deocamdata nu am dat de greu, astept sa ajung acasa sa va dau mai multe detalii despre cum e cu 2
|
Paste fericit dragelor! Noi suntem inca in maternitate si vom mai sta ceva timp, pana vor lua fetele in greutate. Suntem bine, papam si facem nani si asteptam sa ne facem mari sa mergem acasa. Mami s-a recuperat, are si laptic dar nu suficient asa ca mancam lp amestecat cu laptic de la mami. Va pupam pe toate si va dorim o zi minunata!
|
Dragelor la 9 dimineata am devenit mamica a doua buburuze mici si dragalase de 2100 si 1600. Sunt bine, sanatoase. Mami e la terapie, se recupereaza. Va pup pe toate
|
Multumesc! Sunt internata de ieri. Sper sa fie bine pana luni cand vine dr mea. Va pup pe toateee
|
Buna seara dragelor, noi am fost astazi la control...maine ne internam si daca sunt cuminti fetele, luni ne vedem la ochi. Sper sa fie totul bine ptr ca dr mea nu este pana luni. Va pup. Sa-mi tineti pumnii ca am niste emotiiiii de mor
|
andreina wrote:Fetelor am nevoie de ajutorul vostru. Am vorbit cu dr ginecolog referitor la infectia urinara cu streptococ grup b si mi-a dat sa iau augmentin 1 gr/ 12 ore, timp de 7 zile. Ati luat augmentin sau alt antibiotic in sarcina? Sunt panicata rau
Si eu am luat antibiotic ptr infectie, e drept ca nu augumentin, dar dr stie ce iti da asa ca stai linistita ca nu se intampla nimic. E mai periculoasa infectia daca nu e tratata.
|
Multumesc tuturor! Am emotii, deja nu mai pot sa dorm, visez...mai este o saptamana, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...va pupacesc
|
Multumesc moa! Asa este, au stat cumintele si sper sa mai stea pana pe 20. Ieri am fost la control, suntem bine, am si crescut...este putin cam maricica diferenta intre ele, dar asta e, sanatoase sa fie...va puuuupacesc pe toate
|
anyta eu am slabit in primele 3luni cam 4 kg.
|
inna19 wrote:Bephanten pt fundulet. Pana acum nu am avut nici o iritatie.Iar ser cred ca scria simplu ser fiziologic pe cutie(din pacate nu mai am cutia ) Ma bucur ca sunt bine buburuzele tale. Incepe numaratoarea inversa si la voi Multa sanatate
Multumesc frumos! Sunt nerabdatoare, dar in acelasi timp am si emotii si parca ma cuprinde teama
|