Profil: kali
Despre
Utilizator: kali
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Statistici
A intrat: Saturday, May 27, 2006
Ultima vizita: Sunday, February 18, 2024 9:21 PM
Numarul de postari: 14,390
[1.36% din toate postarile / 2.15 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Coronavirus - Covid 19 - SARS COV 2 - Raspandire si masuri luate
Postat: Wednesday, April 7, 2021 1:10 PM
Nici vaccinul antigripal nu te face imun la boala. Totusi, multi se vaccineaza fara riscuri de ani de zile.

Uite la Israel... chiar si UK! Cat de mult le-au scazut cazurile! Cred ca vaccinarea e calea corecta pentru a scapa de pandemie. Bine ar fi daca majoritatea ar si dori sa se vaccineze!
Subiect: Silicoane - 5
Postat: Monday, April 5, 2021 10:50 AM
bereea wrote:

Ma bucur ca ti-ai indeplinit un vis!Eu as renunta cu placere la cuoa CLol

Stii tu cum e... fiecare isi doreste ce nu are.Lol
Postat: Monday, April 5, 2021 10:42 AM
Eu m-am vaccinat sambata cu Pfizer, la 3,5 luni dupa boala. Mi se pare o decizie responsabila. In plus, aproape ca ramasesem fara anticorpi; eu nu am dezvoltat prea multi dupa boala. Probabil ca in 21 de zile, cat se spune ca dureaza pana organismul reactioneaza la vaccin as fi ramas fara protectie.
... Iar in ultimul timp calatoresc des in interes de serviciu si nu as vrea sa ma mai stresez; adevarul e ca nu se respecta nicio masura prin aeroport sau avioane. Ma apuca toti nervii. Sub pretextul ca - vezi, Doamne - mananca sau beau cafele, romanii nostri fenteaza masca cat de mult se poate. box2

Sincer, nu cred ca vor reglementa prea curand posibilitatea de a calatori fara restrictii cu carnetul de vaccinuri. Tot asa, as trebui ca 90 zile dupa boala sa ai aceleasi beneficii. In realitate nu se tine cont. Am facut pana acum atatea teste PCR incat incepe sa ma irite ideea; parca-parca ma conving din ce in ce mai mult ca e o mare afacere.
Subiect: Silicoane - 5
Postat: Friday, March 12, 2021 1:19 PM
Heeeey, ce mai bate vantul pe aici!
Dupa ani in care mi-am dorit, am facut pasul in sfarsit.love1 Sunt fericita posesoare a unor sani perfecti, cupa C... iar sutienele alea din dantela, fara intarituri arata de vis pe mine! Parca nu-s eu.Hilar
Subiect: Meditatii romana clasa a 8a
Postat: Friday, March 12, 2021 1:03 PM
Kikiki wrote:
Lol
Si in cazul fetitei mele situatia este la fel in ceea ce priveste matematica. Se poate sa ma ajuti te rog, in privat, cu detaliile prof de mate? Multumesc

Te-as fi ajutat cu drag dar nu sunt din Bucuresti.
Subiect: Stare de spirit - 59
Postat: Friday, March 12, 2021 1:01 PM
bereea wrote:
Stare de ...plictiseala! Sunt in izolare de cateva zile, pozitiva la covid si eu si fiica-mea!

Sa treceti usor peste!sorry
Si eu am avut in decembrie dar am fost asimptomatica. Plictiseala, in schimb...banghead banghead
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 17
Postat: Monday, December 21, 2020 4:05 PM
Hello, fetili!

Trag si eu o fuga pe aici, la a doua cafea pe ziua de azi.
Va pup!
Subiect: Bebelus nu reactioneaza la nume
Postat: Friday, September 18, 2020 10:44 AM
Orice ar fi, nu te grabi cu concluziile. Daca acesta e singurul semn de intrebare, probabil ca nu e nimic serios; stimuleaza copilul, joaca-te cu el... Urmareste evolutia in timp si nu uita ca niciun medic nu pune diagnostic de autism, cu certitudine, inainte de 3 ani.
Postat: Tuesday, April 28, 2020 1:41 PM
bereea wrote:
Eu numai rezist, vreau sa revenim la normal.
Voi?

Si eu!
Postat: Sunday, April 12, 2020 4:11 PM
bereea wrote:
Kali, sunteti bine?Bunicii tai sunt ok?

Da, suntem bine toti, multumim!computerlove