Madalina3012 wrote:Hello fetele! Va anun? ca pe 22 iulie o sa mi întâlnesc ?i eu fetita. O sa fac cezariana ca nu s a întors are ?i cordonul în jurul caputului. Numar zilele
Inca putin!
" Cand incetam sa mai cautam ceea ce ne dorim, Dumnezeu incepe sa ne ofere ceea ce avem nevoie. " Jw. L.
|
Buna Gravidute frumoase! Mai primiti o veterana printre voi? A trecut tare mult de cand am mai scris pe aici, dar si de cand am facut parte dintre gravidute. Ma pun la curent acus cu noutatile, iar pana atunci va imbratisez .
" Cand incetam sa mai cautam ceea ce ne dorim, Dumnezeu incepe sa ne ofere ceea ce avem nevoie. " Jw. L.
|
Ce lini?te... a?a mie de dor de voi mai fetelor
|
Nastere usoara sis . Abia asteptam sa o cunoastem pe bebelina. Dar pana atunci iti dorim o întâlnire usoara, frumoasa si plina de emotii pozitive . Bebelina sa fie sanatoasa, mancacioasa si lipsita de colici. Tu sa te recuperezi rapid si la surse sa ai laptic din plin. Va pupacim cu drag.Felicitam si pe Tati. Iar la bebe mic inca un pic de galerie : bebe mic haide , haide ca esti asteptat cu dragoste multa. Sis
|
bun venit pe lume minune mica sa cresti mare si sa fii sanatoasa. Felicitari mamico!!! sa ai recuperare rapida, laptic mult la surse si multa sanatate sa cresti minunea mica.
|
Buna burtici
Am lipsit cam mult dar sa o iau cu inceputu: multumiri pentru gandurile calde si pentru frumoasele urari. Zambila si nu numai multumesc pentru sprijin si vorbele calde desi nu am raspuns atunci la ele au fost pentru mine precum o carjuta PE care alaturi de altele mam ajutat enorm.
Acum continuarea: felicitari noilor mamici si multa sanatate la pici plus laptic de la sursele lui mami, de asemenea felicitari si noilor burtici sa aveti sarcini usoare si la termen si nu in ultimul Rand ma bucur sa aud vesti bune de la ecografii si morfologi de la toate burticile.
Pauza lui mami se terminal aici. VA pupic cu drag PE toate si VA doresc o super zi.
Si UN ultim Rand EILEEN ma bucur enorm sa te vad printer burtici si abia astept sa schimbam pareri despre scuteceala . pupicei sis.
|
Buna mamici si pici
Hop si noi in club sper CA NE primiti
CE sa va spun despre noi: prima Luna a trecut foarte repede, bebe creste de parca ar avea apa la radacina , noaptea avem doua treziri una de sete iar cea de-a doua de papi, peste zi avem dous reprize de somn iar in rest o tinem pe mami la povesti si plimbat cu bratele 100% proprietatea lui bebe.
Cam atat nou ... Iar acumm sa citesc din urma si sa revin . Va pupicim pe toate si toti si VA dorim o super zi cu soare si zambete
|
buna fetelor cu burtici mici si mari , cu bebite si bebici voiosi
noi am cam disparut o vreme deoarece lucrurile au degenerat si sau complicat fapt care din pacate ma cam fortat sa stau de parte de voi
Eileen iti multumesc ca ai adus fetelor vestile de la noi
Fetelor va multumesc pentru gandurile calde trimise catre noi si pentru grijile facute
Iar acum despre noi: In 21 martie la ora 16:15 a ajuns pe lume micuta Anelise dupa o nastere naturala cu o poveste plina de tristete. De detaliile urate am sa va lipsesc, din simplu considerent ca sunt dureroase, cel putin deocamdata pentru mine , dar asa ca idee pe scurt: la ora 6:30 mi sa rupt apa acasa , la ora 7 am ajuns la maternitate fara contractii sau dureri , la orele 11 mi s-a administrat prima doza de oxitocina ... iar de aici ... a mai ramas partea in care moasa mi-a facut cunostinta cu micuta mea albinuta a orele 16 . Cam asta ar fi cu nasterea si cu ceea ce sa intamplat acolo mnu de alta dar inca sunt plina de amaraciune si tristete dupa cele traite .
Acum partea frumoasa la orele 18 am fost mutata in salon ( aici alt soc si alte "bucurii", mdar sa trecem peste), in jurul orelor 20 m-am ridicat pentru prima data in pat ( o alta experienta crunta, care din nefericire ma tinut si inca ma tine ), iar pe micuta mea am primito alaturi abia in 22 dimineata pe la ora 4 ( acesta a fost al doilea moment care a facut totul mai usor de suportat ) . Recuperarea desi este lenta si necesita analgezice pentru ai putea face fata, este "usoara" datorita prezentei lui Anelise. Bebita sa nascut cu o greutate de 3600 gr si desi a primit doar 8 la scorul Apgar este un bebic cumintel foc . La titi am avut laptic repejor, iar Anelise a fost un copil foarte cuminte care ma ajutat mult cu alaptatul si a facut ca totul a para usor ( nu de alta dar cei din spital au uitat sa imi dea instructiunile cand au adus-o in salon ) icter a facut o forma foarte usoara, de plans plange arar, e usor agitata de cativa colici mai grabiti, iar uneori e iritata de faptul ca mami e prea stangace la baita de seara . Si cam atat despre noi nu de alta dar iar am umplut un catastif .
Va pup pe toate cu mare drag si va pun o pozica cu bebitica mea mnu de alta dar abia astepta sa va cunoasca
|
Anelise sarumana pentru galerie si pentru gandurile calde
Zambila wrote:Nastere usoara, Juwy.l!...
nastere usoara si tie draga mea si multa multa sanatate
moa wrote:Nastere usoara Juwy!...
multumesc mult
roxinthya wrote:Nastere usoara si mult laptic pentru bebic!
sarumana
multumesc mult scumpici. sarcina usurica in continuare
multumesc si sarcina usoara in continuare
Eileen wrote:Nastere usoara sis'
Sis locul in doua - trei zile e vacant asa ca ... e al tau abia astept sa-mi lasi vesti despre greturi si alte bucurii ale graviditatii ( sper ca foarte foarte curand)
doinanuta wrote:Nastere usoara juwi
Multumesc de ganurile calde sa cresteti mari si sanatosi
inna19 wrote:Nastere usoara si multa sanatate tie si la bebe!
Multumesc mult multa sanatate si bucurii pupicei si tie si la mumuselul tau de bebe
emanicole wrote:Doamne juwi, cand a trecut timpul?! NASTERE USOARA!! te pupam!! Va pupam!!
Greieras imi amintesc cu atat de mare drag cand te urmarem pe tine la burticute, ce ma mai emotionau posturile tale si ce mult imi doream sa fiu burticuta hmmm iar acu ... uite ce de a trecut timpul am ajuns si eu la capat de burticileala si ma trec toate emotiile . Va pupicesc si eu cu mare mare drag
andreina wrote:Nastere usoara scumpa noastra! Sa ai un bebe sanatos, mancacios si tu sa-ti revii repede si usor dupa nastere.
multumesc mult draga mea multa sanatate si voua si sarcina usurica si in continuare
maryella77 wrote:Nastere usoara si binecuvantata draga mea! Abia astept sa vad bebelina ta frumoasa si sanatoasa!
multumesc mult scumpicica mea enciclopedie si mult mai mult abia astept sa aud si de la tine vesti minunate si sa ma pot bucura pentru voi pupicei multi multi nasica virtuala
carmenalina wrote:Nastere si usoara si mult laptic!
Multumesc mult pentru gandurile calde draga mea sper din suflet ca foarte curand sa te bucuri si tu de o minune
|
sunteti neste scumpici va multumesc mult pentru gandurile calde
|