Jurnalul piciului meu
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mely
Scris: Friday, October 24, 2008 11:01 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/13/2008
Acum am gasit forumul asa ca,din pacate,voi incepe jurnalul piciului meu la varsta de aproape un anisorcoeur
Incep cu povestea noastra,ca sa ne cunoasteti cat de cat. Eu si sotul meu suntem impreuna de 5 ani si ceva..ne doream sa ne intemeiem o familie,dar Alex a garbit lucrurileras pe cls a11-a am ramas insarcinata,la cateva luni am facut cununia civila si religioasa.In 2 noiembrie 2007 a venit pe lume puiul nostruyes am avut o sarcina usoara,fara greturi sau probleme medicale.Din ianuaria am reluat scoala,ca sa pot termina cls a12-a. Totul a fost ok,am dat bac-ul si am intrat la facultate.
Alex n-a fost deloc un copil bolnavicios,decat rosu in gat sau simple raceli.
Pun cateva poze
oana_nicole
Scris: Friday, October 24, 2008 11:17 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Mely, bine ai venit pe forum! Sa va traiasca Alex si sa fiti mereu la fel de fericiti ca acum. Felicitari pentru jurnal! confeti confeti confeti
cristinaflorina
Scris: Friday, October 24, 2008 11:20 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Jurnalul nostru ar fi cam asa:

Eu si tati suntem impreuna de 4 ani ne-am dorit foarte mult un copil, in pofida faptului ca ai mei nu erau deacord cu el in nici un fel. Nici nu vroiau sa il vada, din btigan si vagabont nu il scoteau, dar eu am mers mai departe cu el fara sa tin cont de parearea lor. Am uitat sa va spun ca eu am fugit de acasa (fiind din Constanta) chiar pe 1 octombrie 2004 in prima zi de facultate, mi-am transferat dosarul la aceeasi facultate in Bucuresti si am plecat fara sa ma uit in urma dorind sa iau viata in maini deoarece acolo ai mei sunt de parare ca intai tre sa termini facultatea apoi sa te angajezi daca se poate undeva unde cunosti eu nu sunt asa eu am vrut sa vad ce sunt alea greutati si am vazut si nu imi pare rau.Am terminat facultatea aici in Bucuresti, ai mei crezid ca intr-o zi ma voi intoarce cu coada intre picioare. Dar nu, am mucit si mi-am castigat singura existenta de la 18 ani, apoi am ramas gravida cu puiul nostru Edy si de atunci ai mei s-au schimbat total, il sufera si pe sotul meu acum, iar dupa Edy sunt topiti si nu stiu ce sa ne mai dea sa ne fie bine. Deci uite cit poate schimba viata un copil. Sper ca nu v-am plictisit prea tare cu povestea mea.dance
Mela
Scris: Friday, October 24, 2008 1:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mely,bine ai venit pe forum,felicitari pentru jurnal newclap newclap

cum te descurci cu bebe si cu scoala?

multi pupici pentru tine si pentru Alexutzu pupici pupici
Mely
Scris: Friday, October 24, 2008 1:50 PM
Nivel

Mai greu mi-a fost pe clasa a12-a,de fapt al doilea semestru, ca in primul m-au scutit profii sa merg la scoala. Acum insa,sunt la facultate la ID si o sa am de invatat in sesiune,atat.
Pupici si de la noipupici pupici pupici
elida elena
Scris: Friday, October 24, 2008 2:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/19/2008
ce copil frumusel are mami si taticomputerlove
felicitari pentru jurnal.
petro
Scris: Friday, October 24, 2008 2:10 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Felicitari pentru jurnal! newclap
Anelise
Scris: Friday, October 24, 2008 4:31 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Mely, felicitari pentru jurnal! newclap newclap angel Alexutu este un copil tare dulce! love love Sa-ti traiasca mami si sa fiti fericiti si sanatosi! pupici pupici angel

valentina
Scris: Friday, October 24, 2008 6:33 PM
Nivel

Inregistrat: 9/8/2007
Mely, felicitari pentru jurnal!

Ai un copilas simpatic foc. Poza in care sunteti voi 3 e minunata! love
shirel
Scris: Friday, October 24, 2008 10:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Mely,bine ai venit printre noi!Sunteti o familie perfecta !Mai asteptam nautati de la voi.computerlove
AlexandraL
Scris: Saturday, October 25, 2008 1:07 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Felicitari pentru jurnal, Alex e un scump!
mamica23
Scris: Saturday, October 25, 2008 6:45 AM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2008
Felicitari pt jurnal si bine ai venit printre noigrup computerlove
Sunteti o familie frumoasa,aveti un copil superb,sa va traiasca si sa aveti parte doar de clipe de fericire alaturi de elcoeur
Va imbratisam cu mult drag si-i trimitem un pupic dulce lui Alexpupici pupici pupici
ingerash
Scris: Saturday, October 25, 2008 10:48 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Bun venit si felicitari pentru jurnal.Pup scumpetea de baietelpupici
Mely
Scris: Saturday, October 25, 2008 1:25 PM
Nivel

Multumim pt primire si pt gandurile frumoaseflowers flowers
Rody
Scris: Saturday, October 25, 2008 1:34 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Mely vine ai venit.Felicitari pt jurnal.Aveti un ingeras de copil.Sa va traiasca si poate in viitor poate si o surioara sau un fratiorpupici angel angel angel angel angel angel angel angel Va inbratisam cu drag!computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.