Nivel: Membru
Inregistrat: 10/13/2008 Mesaje: 70
| Acum am gasit forumul asa ca,din pacate,voi incepe jurnalul piciului meu la varsta de aproape un anisor Incep cu povestea noastra,ca sa ne cunoasteti cat de cat. Eu si sotul meu suntem impreuna de 5 ani si ceva..ne doream sa ne intemeiem o familie,dar Alex a garbit lucrurile pe cls a11-a am ramas insarcinata,la cateva luni am facut cununia civila si religioasa.In 2 noiembrie 2007 a venit pe lume puiul nostru am avut o sarcina usoara,fara greturi sau probleme medicale.Din ianuaria am reluat scoala,ca sa pot termina cls a12-a. Totul a fost ok,am dat bac-ul si am intrat la facultate. Alex n-a fost deloc un copil bolnavicios,decat rosu in gat sau simple raceli. Pun cateva poze |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Mely, bine ai venit pe forum! Sa va traiasca Alex si sa fiti mereu la fel de fericiti ca acum. Felicitari pentru jurnal! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Jurnalul nostru ar fi cam asa:
Eu si tati suntem impreuna de 4 ani ne-am dorit foarte mult un copil, in pofida faptului ca ai mei nu erau deacord cu el in nici un fel. Nici nu vroiau sa il vada, din btigan si vagabont nu il scoteau, dar eu am mers mai departe cu el fara sa tin cont de parearea lor. Am uitat sa va spun ca eu am fugit de acasa (fiind din Constanta) chiar pe 1 octombrie 2004 in prima zi de facultate, mi-am transferat dosarul la aceeasi facultate in Bucuresti si am plecat fara sa ma uit in urma dorind sa iau viata in maini deoarece acolo ai mei sunt de parare ca intai tre sa termini facultatea apoi sa te angajezi daca se poate undeva unde cunosti eu nu sunt asa eu am vrut sa vad ce sunt alea greutati si am vazut si nu imi pare rau.Am terminat facultatea aici in Bucuresti, ai mei crezid ca intr-o zi ma voi intoarce cu coada intre picioare. Dar nu, am mucit si mi-am castigat singura existenta de la 18 ani, apoi am ramas gravida cu puiul nostru Edy si de atunci ai mei s-au schimbat total, il sufera si pe sotul meu acum, iar dupa Edy sunt topiti si nu stiu ce sa ne mai dea sa ne fie bine. Deci uite cit poate schimba viata un copil. Sper ca nu v-am plictisit prea tare cu povestea mea. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Mely,bine ai venit pe forum,felicitari pentru jurnal
cum te descurci cu bebe si cu scoala?
multi pupici pentru tine si pentru Alexutzu |
|
| Mai greu mi-a fost pe clasa a12-a,de fapt al doilea semestru, ca in primul m-au scutit profii sa merg la scoala. Acum insa,sunt la facultate la ID si o sa am de invatat in sesiune,atat. Pupici si de la noi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| ce copil frumusel are mami si tati felicitari pentru jurnal. |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Felicitari pentru jurnal! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mely, felicitari pentru jurnal! Alexutu este un copil tare dulce! Sa-ti traiasca mami si sa fiti fericiti si sanatosi!
|
|
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Mely, felicitari pentru jurnal!
Ai un copilas simpatic foc. Poza in care sunteti voi 3 e minunata! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mely,bine ai venit printre noi!Sunteti o familie perfecta !Mai asteptam nautati de la voi. |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Felicitari pentru jurnal, Alex e un scump! |
|
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Felicitari pt jurnal si bine ai venit printre noi Sunteti o familie frumoasa,aveti un copil superb,sa va traiasca si sa aveti parte doar de clipe de fericire alaturi de el Va imbratisam cu mult drag si-i trimitem un pupic dulce lui Alex |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bun venit si felicitari pentru jurnal.Pup scumpetea de baietel |
|
| Multumim pt primire si pt gandurile frumoase |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Mely vine ai venit.Felicitari pt jurnal.Aveti un ingeras de copil.Sa va traiasca si poate in viitor poate si o surioara sau un fratior Va inbratisam cu drag! |
|
|