Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| Buna...as vrea sa va fac cunostinta cu Razvanel puiul nostru drag......desi am implinit de curand 1 an am sa va arat primele mele poze...si dupa cum urmeaza in ordine ...prima mea poza dupa ce am venit pe lume...a doau zi de viata...prima zi acasa...cadoul facut de tati pt mine (pictura pe perete)...cu mami...dupa prima baita ...si la primul masaj..............dupa cum vam spus eu sunt baiat mare am un anisor am sa revin cu poze mai recente cu mine sa ma vedeti ce frumos sunt si cat sunt de cumintel... ..sper sa va placa de mine si sa imi urmariti jurnalul cu drag...pup toate fetitele de pe forum si salut baietei............ andreeahana attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Razvanel esti un baietel tare frumusel sa o asculti pe mami si tati si sa cresti mare si voinic.. asteptam pozici cu tine mai mare |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7235
| Mami felicitari pentru jurnal! Razvanel sa cresti mare si sanatos si sa-i spui lu' mami sa ne mai puna poze si sa ne povesteasca ! |
|

| Va multumesc ca ati intrat sa imi vedeti jurnalul .....o sa mai punem poze impreuna cu mamica pt ca avem o gramada de poze.... |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| Razvanel esti un scump . pe tine si pe mami.si o sa va urmaresc cu mult drag acest jurnal |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Felicitari mami pt.deschiderea jurnalului,.....Razvanel este un baietel tare dulce.La cat mai multe pagini,poze si amintiri de neuitat sa strangeti in acest jurnal! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Felicitari pentru jurnal!
Razvanel a fost un bebel tare frumos abia astept sa-l cunosc si mai mare Numai bine si bucurii va doresc! |
|

| Da stiti cum e zicala aceea ca fiecare cioara isi lauda puiul si il vede cel mai frumos...asa este si razvan pt noi...va pun niste poza mai recente de la ultimele chefuri la care a participat... andreeahana attached the following image(s):

|
|

| si cateva si de la cheful lui ....eu cred ca pozele spun tot nu mai are rost sa comentez..... andreeahana attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este o dulceatza! |
|

| aurishta wrote:Este o dulceatza!
multumim...... |
|

| desi mami imi spune "tero" (terorist) eu totusi cred ca nu sunt asa copil rau doar ca mai fac cate o nazbatie....ia priviti-ma ce stiu face..... andreeahana attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
|  |
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| Craciun fericit!
 |
|
 Nivel: Maestru