Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| dau si doi si scuzele de rigoare,nici nu ma mai uitam la nick name,te cunosteam dupa poza.....sorry....daca ai schimbat-o voi fi mai atenta ps:ce buna ar fi o friptura de berbec la groapa si o cana cu vin fiert |
|

| poze cu mami facute de rares sa nu radeti,mamei nu-i place sa faca poze si mai este si in urma cu somnul,dar fiindca o doamna draga noua,carla,dorea sa ne vada....postam serarg attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| ce bine-mi pare ca te vad Esti tare frumoasa si tanara,mami! |
|

| carla tanara,as mai vrea eu,am avut niste zile grele cu adevarat,azi era coada la mine,ceea ce nu prea se intampla in domeniul nostru...am vorbit pentru o saptamana cand am timp ma mai aranjez,dar in perioada asta .... cat despre frumoasa,vreau sa cred ca am un suflet frumos,sunt comunicativa si rares ma tine in forma,ne place sa radem,sa ne intalnim cu multe persoane,chiar daca avem greutati,incerc sa le solutionez eficace si sa zambesc pentru comoara mea |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| serarg wrote: dau si doi si scuzele de rigoare,nici nu ma mai uitam la nick name,te cunosteam dupa poza.....sorry....daca ai schimbat-o voi fi mai atenta ps:ce buna ar fi o friptura de berbec la groapa si o cana cu vin fiert
Nu e nevoie de scuze.Si la o cana de vin fiert m-as incumeta si eu.Carnea de miel sau berbec nu imi place Esti frumoasa chiar si asa obosita.Dar care fata poate spune ca nu e obosita in perioada asta? Eu de cand a plecat sotul in voiaj nu prea mai dorm si am niste cearcane... Pupicei pentru Rares si mamica lui |
|

| mirela,daca-i bine pregatita,carnea de berbec e ....eu de baut nu beau,dar cica merge rares a primit pupicii si-i returneaza inmiit |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Sarbatori fericite in mijlocul celor dragi!   |
|

| mela,multumim frumos,rares este chiar pasionat de casute si are o colectie,,,i-a placut mult felicitarea .....te pupacim,sarbatori fericite langa puiuti si familie! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| ma bucur ca l-am nimerit cu felicitarea :018: pusici pentru Rares |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Craciun fericit! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
|  |
|

| raly,anabella sarutmana sa aveti cele mai frumoase sarbatori si fie ca toate visele sa devina realitate |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| serarg wrote:poze cu mami facute de rares sa nu radeti,mamei nu-i place sa faca poze si mai este si in urma cu somnul,dar fiindca o doamna draga noua,carla,dorea sa ne vada....postam spuneai la mine ca vezi mamica obosita? mai lasa din altele si te odihneste frumos Rares al tau |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Craciun fericit alaturi de cei dragi cu veselie, sanatate si vise implinite
|
|

| Mirela!Sarutmana iti spune Rares si-ti dorim din tot sufletul Craciun fericit si plin de bucurii! Anabella,ce sa las,oricum am taiat din lista destule,ma voi odihni maine
|
|
|