|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| Da,a venit mosul cu dulciuri. De acum il asteapta pe Mos Craciun. |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| papusa wrote:Da,a venit mosul cu dulciuri. De acum il asteapta pe Mos Craciun.
Normal. Sa fie cumintei, ca sa fie Mosul incarcat! |
| Joi,21 decembrie,Codrin a avut serbarea de Craciun.A inceput la ora 11,am plecat noi la ora 14 si 30min,insa distractia inca a mai continuat.
Gradinita''Paradisul copiilor'' a inchiriat pentru desfasurarea serbarii clubul''Viper''din Moll.
Chiar de la inceput l-au asteptat copiii pe Mos Craciun si el nu s-a lasat prea mult asteptat,a sosit cu cadouri pentru toti copiii.
Codrin si Calin au fost primii care l-au intampinat
Si apoi serbarea a inceput sub privirile atente ale mosului si ale parintilor. Primii au fost ''piticii''de la grupa mica,apoi cei de la grupa mijlocie
si a urmat si grupa mare cu sceneta ''Nasterea lui Isus''.Codrin a avut rolul de crai.
|
| Au mai si dansat (balet,o hora moldoveneasca),au cantat foarte multe cantecele in engleza,s-au descurcat bine,au avut un program foarte frumos
Acum a sosit momentul mult asteptat Curiozitatea e mare
Mos Craciun a plecat dar au venit Zana si Clownul.Distractia a inceput!
Baloane
Coifuri
Masina de facut baloane
Pictura pe fata
...si foarte mult dans si voie buna..
|
| |
| |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ce petrecre frumoasa!
Codrin, asa da serbare! Foarte frumoase momente!
Pupici dulci! |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Foarte frumos, bravo. |
| Taki,Alina multumim
De acum pot sa spun ca are mama baiat mare,i-a cazut un dintisor si deja si-a facut celalalt aparitia.
Se spala mai sarguincios de cand are dinte nou.
Mai si picteaza din cand in cand chiar daca nu prea ii place.
Aici sunt la muzeul de stiintele naturii.
Aici are freza cu tepi.
Pe curand!
|
| La multi ani!Codrin,iubirea lui mama.
Nu-mi vine sa cred ca am baiat asa mare.
La implinirea a 6 anisori Codrin si-a dorit sa-i serbam ziua la McDonald's si asa am si facut si a fost o alegere super buna pentru ca el s-a simtit minunat,cred ca si copiii care au fost invitati s-au simtit la fel si noi parintii (de fapt mamicile)ne-am simtit la fel de bine pentru ca in timp ce ei se distrau in tramvai noi am stat la o masa la o cafea,la o mica barfa.
Acasa au desfacut toate cadourile,erau amandoi nerabdatori,Codrin a primit o pereche de adidasi si una de tenisi , un tricou,in rest jucarii:masini,masini-lego,roboti,de construit,carti si altele,foarte,foarte multe.
In poza sunt o parte din ele.
Codrin
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce petrecere frumoasa ai avut, Codrin! Si ce de cadouri!
Inca o data "la multi anisori" si multe salutari de la Dav!
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Foarte frumos, Codrin. Iti doresc inca o data la multi ani, numai bucurii si mult noroc. |
|
| kiki,Alina
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| La multi ani, Codrin! Sa ne arati cum te joci, sa invatam si noi ce-i cu masinutele alea lego, ca deh, suntem mai batrane |
|
| danab wrote:La multi ani, Codrin! Sa ne arati cum te joci, sa invatam si noi ce-i cu masinutele alea lego, ca deh, suntem mai batrane
Cu siguranta iti vom arata cum se construieste masina lego,una deja e facuta,mai urmeaza a doua. |
|
|