Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| Codrin este primul meu baietel,are 5 ani si 5 luni si il iubim(ii iubim)ca pe lumina ochilor. Tin minte ca atunci cand l-am nascut si a venit sotul la maternitate in salon nu-si putea lua privirea de la el,il tinea numai in brate si-l pupacea,iar pe ceilalti copii ii vedea urati fata de baiatul lui. Timpul a trecut si acum avem baiat mare,la gradinita in grupa mare. Am sa pun cateva poze de la gradinita cand au avut ca un fel de deschidere a noului an,spun ca un fel pentru ca ,Codrin a fost toata vara la gradi,unde au avut activitati de vacanta:inot,olarit,a fost un program mai lejer. Pe 15 septembrie toti copii de la gradinita lui Codru au avut parte de o primire extraordinara,mie mi se facuse pielea ca de gaina,chiar la intrarea pe poarta au facut o bolta din baloane,incepand de la prima treapta si pana la ultima(si sunt cateva)au facut aranjamente cu frunze ruginii,conuri de brad,flori,niste suporturi de lumanari(cu lumanari aprinse)din lut facute de ei la olarit,iar jos ii astepta Zana Toamna cu un cos plin cu struguri si au mai fost inca alte cateva chestii foarte emotionante mai ales pentru noi parintii. papusa attached the following image(s):
|
|
| Duminica,Codrin si inca alti cativa colegi de gradinita au fost sa-si vada una dintre doamnele educatoare mireasa,totul a fost tinut in secret si chiar a fost o surpriza placuta pentru ea,cand i-a vazut nu-i venea sa creada,mai avea putin si avea sa planga. Sper ca va fi o amintire placuta pentru ea. papusa attached the following image(s):
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Codrin, a fost frumoasa doamna educatoare? Sigur isi va aduce aminte de prichindeii care i-au venit la nunta si-au vazut-o mireasa...frumos gestul |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Timpul a trecut, bebelusul de mai ieri e astazi un copil de 5 ani, vioi si jucaus care se simte excelent in compania altor copii de varste apropiate si mai ales a doamnei educatoare.
Pupici de la Sasha catre cavalerul, Codrin! |
|
| Definasa
Sasha |
|
| Duminica am fost la o plimbare prin Neamt,pe la manastirile Neamt,Agapia,Varatic,a fost super. Cu aceasta ocazie ne-am si sfintit noua noastra masina, In drum spre casa ne-am oprit si am facut un gratarel cu toate ca era cam rece,batea vantul,insa important este ca s-au simtit copiii bine,au alergat,s-au jucat impreuna cu verisorii lor. Avem in plan un weekend la Voronet. papusa attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ce cavaler frumos esti!
|
|
| Codrin la lectii papusa attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| Codrin, scumpule, o sa roiasca fetele ca albinele in jurul tau Tare mandri trebuie sa fie parintii tai. Pupici de la Elena |
|
| Multumim Bontocel pentru vorbele frumoase,pupam si noi pe Elena. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| papusa wrote:Codrin la lectii
Spor la invatat, dragule! sa fii baietel cuminte si studios! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Ce baiat cuminte si sarguincios. |
|
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Codrin esti un baietel foarte frumusel si se pare ca si cuminte . Sa cresti mare si sanatos . |
|
| Kiki,Alina,Dya...multumim
Cam asa il asteapta pe Mos baietii mei.
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Moaaaa, e ghetute sclipitoare! dar le-ati lustruit nu gluma! Ia ziceti, baieti, a venit Mosu'? |
|
|