Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| Dupa ce am devenit parintii lui Codrin,probabil ca ne-a placut si am repetat expierenta cu Calin.Acum suntem o familie cu doi nazdravani. Cali are 2 ani si jumatate,iar luni va fi prima lui zi de gradinita,sper ca nu si ultima. papusa attached the following image(s):

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Calin, esti tare frumusel si un mare nazdravan. O sa iti placa la gradi, o sa vezi |
|

| Eu sper sa-i placa daca nu ,vom mai astepta cateva luni.
Ma bucur sincer pentru Alice,ca s-a acomodat la gradinita si pentru ca ii place acolo. |
|

| Duminica seara a facut febra,luni dimineata iar a facut febra,insa pe la pranz a fost foarte vioi si l-a dus taticutul lui la gradinita,a fost prima lui zi de gradi. Mi-a cam plans sufletul pentru ca n-am putut sa fiu si eu alaturi de el,dar intr-un fel m-am bucurat pentru ca s-a implicat si tati un pic mai mult,Calin incepuse sa planga si sotul a trebuit sa mai ramana putin pana s-a mai linistit. Cand am ajuns acasa ,dormea ingerasul lui mama. Si toata seara ne-a innebunit ca vrea la gradinita,sper sa vrea si maine si tot asa inainte sa o tina,sa dea Dumnezeu sa fie bine. papusa attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, calin. Are mama baiat mare! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Bravo, Calin; esti un baiat tare frumusel. |
|

| Multumim tare mult.
Saptamana asta nu-l mai duc la gradinita,pentru ca aseara a facut febra 40,6.A venit doctora acasa,l-a consultat si are rosu in gat. Sa vedem saptamana viitoare cum va fi,daca va mai vrea la gradi. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Multa sanatate lui Calin!!! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Calinutz, sa te faci bine sa te intorci la gradi, c-ai vazut ce multi copii sunt si ce frumos va jucati acolo! Imi pare bine ca-i place si sta la gradinita, Papusa, tare-as vrea si fii-mea sa fie usor adaptabila pe oriunde va trebui sa mearga! pentru curajosul mic |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Calin, cum mai stai cu sanatatea? Ti-a scazut febra? 
Un gand bun de la noi!  |
|

| Din pacate,Calin nu vrea la gradi,il mai las las putin si intre timp voi cauta o gradinita cu program prelungit.A avut ghinionul ca dupa prima zi de gradinita a facut febra 40,l-am tinut acasa cateva zile si cand l-am dus din nou,iar mi-a racit si a trebuit sa-l mai tin acasa pentru ca ii curgea nasucul si tusea si de atunci nu l-am mai dus,cand ii mai spuneam sa mergem la gradinita incepea sa planga si sa spuna ca copiii sunt rai si ca un baietel i-a tras o palma peste fata si s-ar putea sa nu minta,chiar educatoarea spunea ca se bat intre ei. Insa,speram sa avem succes mai tarziu.
Multumim mult pentru urari,Calin va trimite multi |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Multa sanatate pui mic si lasa ca vei creste tu mare si treci si de faza cu gradinita. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|  |
|

| In aceasta seara am fost si am taiat motul la finutele noastre gemene
Si Calin dupa aceasta petrecere a obosit si a adormit langa tati
papusa attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| papusa wrote:In aceasta seara am fost si am taiat motul la finutele noastre gemene
Si Calin dupa aceasta petrecere a obosit si a adormit langa tati
Mititelele, ce frumos dorm ele si in aceeasi pozitie! Se vede cat de obosit a fost Calin!
|
|
|