Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Am aparut pe lume fara ca nimeni sa stie de mine (mami fusese diagnosticata cu sterilitate primara si dr. a asigurat-o ca nu poate avea bebe) Asa ca mami si-a cam facut de cap cu tati in noaptea cand au facut 3 ani de la casatorie si nu s-au gandit ce poate urma- un bebe mic sanatos si frumusel!!! Mami a aflat de mine cand aveam eu aproape 2 luni- deci nu am deranjat-o deloc, ba da….cand si-a facut testul de sarcina au apucat-o toate sintomele Am lasat-o pe mami sa se odihneasca toata sarcina, doar odata la 2 luni poate o mai deranjam doar ca sa stie ca sunt bine. In data de 19.01.2008 mi-am dat seama ca nu mai am loc, asa ca am inceput sa-mi fac loc singurel, usor-usor si am ajuns cu mami la spital. La spital nu am vrut sa o fac pe mami sa planga dar si pe mine ma strangea ceva de gat si nu mai suportam, oricum am fost voinic si dupa 9 luni de “sala de fortza” am ajuns in finala la concurs. M-am nascut pe data de 20.01.2008 – ora 05.37 la spitalul Giulesti si am primit nota 9 la nastere. (Offf mami nu fi suparata pe mine)
 Am avut 3.100 kg si 51 cm, par negru ca abanosul si ochii caprui. Acum am sa va povestesc cum am evoluat eu timp de 1 an. Primele luni au fost cam plictisitoare, toata ziua leneveam si plangeam (am avut o hernie ombilicala care ma deranja)
 La 4 luni i-am aratat lui mami primul meu zambet .
 Am fost botezat pe data de 10.05.2008 alaturi de familie si prieteni .
 Am stat in fundulet la 6 luni….hopa ce misto e sa stai asa. Chiar e mai bine si in carut ca pot vedea cum lumea se invarte in jurul meu.
 Am inceput sa merg de-a busilea la 6 luni si mi-am dat seama ca pot sa ma tin dupa fusta lui mami toata ziua.
 Primul meu dintisor mi-a iesit la 7 luni, aici iar am fost cam smiorcait cateva zile dar pana la urma m-am ales cu un lucru nou care pot sa-l probez pe mami. La 7 luni m-am imbolnavit pt prima data : am facut enterocolita si de atunci mami nu mai mi-a dat sa o pap…. hmmm si era atat de bun si harnitor Am fost in vacanta la Vidraru…prima mea vacanta
 Primii mei pasi au fost la 9 luni tinut de manuta de mami si la 10 luni mergeam singurel prin casa. Acum la 1 an alerg in toata casa dupa mami, mai iau si cate o cazatura de pe scaun, mai trantesc cate o oala …ce mai Alex “copilul problema”.
 Primele mele cuvinte au fost : mama, tata, ata, ete, bau, pa, dar pe mama o strig doar cand sunt suparat . Mi-am aniversat ziua pe data de 24.01.2009 si tot atunci mi-am schimbat si looku-l din cauza nasicii care mi-a taiat parul.

|
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Felicitari pentru jurnal,Adriana !Sa-ti traiasca comoara! In poza de la mot,e un scump ...l-ai aranjat ca de insuratoare ! Va pupam dulce si asteptam poze noi,si poznele micutului Alex! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Adriana, felicitari pentru jurnal, scumpa!

Cel mai mult si mai mult mi-au placut pozele din prima vacanta a lui Alex, de la Vidraru. Iar pozica in care esti tu cu printisorul, e superba! Nu mai zic de cele in care micututl doarme pe pieptul vostru. M-am topit toata! Multa sanatate va doresc, fericire, iubire si Alex sa creasca mare si voinic. Astept in continuare noutatile! Pupici mici si dulci pentru voi! |
|

| Deea, Liz va multumim pt vorbele frumoase. Jurnal am vrut sa-i fac cand avea Alex 3-4 luni si mi-am zis ca e prea tarziu ca sa-i mai fac jurnal, dar acum imi pare rau.
|
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Adriana Felicitari pentru jurnal! Sunteti o familie frumoasa |
|

| Petro, multumim |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| Felicitari pentru jurnal!!!Sunteti tare frumosi impreuna!! Alex,esti o scumpete de baiat Elida iti trimite un pupic dulce dulce |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Felicitari pentru jurnal, destul de scurt si la obiect pana acum dar foarte cuprinzator. Mi-a placut sa revad pozele de la MOT si - ca si acum aproximativ o saptamana - iti zic ca esti un baietel frumos foc, asa aranjat de mami. Iti statea bine si cu mot dar acum cu noua frizura esti un cavaler Sa ai o viatza fericita alaturi de cei dragi. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Felicitari pentru jurnal! este foarte frumos Va dorim sa asterneti in el,doar clipe de vis si multe bucurii!
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Adriana felicitari pentru jurnal!Mai bine mai tarziu decat niciodata!Ai o scumpete de baietel! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Felicitari pentru jurnal.....ai un baietel frumos .....sa te bucuri de el....multa sanatate!!!! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari pentru jurnal! sa te tzii de el sa il vedem pe Alex mai des! Alex, esti tare frumusel! Sa te faci baiat mare si cuminte! |
|

| Fetelor promitem ca o sa ne aratam mai des si o sa va scriem si ce boacane mai facem.
Multumim inca odata pt. vorbele frumoase P.S.: Elida chiar iti place de mine? Vad ca suntem de aceeasi varsta... facem si noi o intalnire la vara? |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Felicitari pentru jurnal, sa va traiasca baietelul sa cresaca mare si sa va bucurati de el. Auzi dar am vazut eu bine pe placuta de la materniatet va cheama Neagu? Ca asta e numele meu de fata. Poate suntem rude si noi nu stim. |
|

| Da ma cheama Neagu si avem amandoua acelasi dr. ginecolog (Dan Deva) !!! Se pare ca ai uitat. Trebuia sa vi la mine cand era bb mic !!! Aaa si mama sta la Lujerului ... chiar langa tine !!! |
|
|