Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Mii de scuze ca nu am intrat deloc pe aici dar promit ca acum ca v-am descoperit nu va voi parasi niciodata.Nici nu se poate altfel sunteti asa de minunate ,active si pline de viatza,mami cred ca este innebunita dupa voi!Astept cu nerabdare sa vad ce cadouri ve-ti primi maine ,unul il stiu si eu dar il pastrez secret . Mami,ai doua fetitze superbe sa-ti fie sanatoase si sa va bucurati de ele ,sarcina usoara si asteptam mai multe poze ,mi-ati intrat direct la inima! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Intampina aceasta zi cu dragoste! Intampina primavara cu bucurie si speranta!
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Un frumos martisor la inceput de Primavara
 |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| serarg attached the following image(s):

|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Pentru ziua ta, mamico, Iti trimit un ghiocel Cat de mic il vezi, cuprinde Toata primavara-n el. E ziua mea de liniste, ziua in care eu nu pot sa mai uit ca sunt femeie, stau o secunda si ma uit in oglinda si imi dau seama ca am pierdut atata timp incercand sa fiu egala cu barbatul, am pierdut pentru ca a fi femeie este cel mai frumos dar pe care l-am primit in aceasta viata. Frumusetea vine din ceea ce suntem...
La multi ani, mamici, femeie din lumea intreaga!!! Sa fiti sanatoase, fericite, si implinite pe toate planurile: atat materiale... cat si sufletesti!
Azi, trebuie sa vin... si cu o veste rea. Ieri, am fost chiuretata deoarece inimioara bebelusului nu mai batea... s-a oprit din evolutie.... Azi, trebuia sa fie o veste buna... insa e una rea! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| Multumim, din suflet, dragi fete!!! |