Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
|  |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
|  |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| La multi ani, dragele mele! Noi suntem bine, numai ca nu avem prea mult timp de calculator. Va pupam. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/11/2010 Mesaje: 66
| Buna Roxanica! Pup gemenele tale frumoase! |
|

| Buna dimineata, a buna dimineata. Noi suntem bine, nu intru asa des pe forum pentru ca nu am ce sa va comunic... fetele sunt bine, sanatoase, nu mi-au racit, Slava Domnului. Pe 21 e ziua lor, are mami fete mari, implinesc 3 ani. La multi ani de sf.Valentin, pentru toti ce poarta acest nume, si bineinteles pentru iubiti! Va pupam dulce. |
|

| Se aproprie ziua fetelor...si in sfarsit...am reusit sa raman insarcinata pentru a doua oara!!! Cred, ca le voi face fetelor mele, de ziua lor, o surpriza cat de cat frumoasa...ca, pentru mine, a fost!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Roxanika felicitari si sarcina usoara ! Asta da surpriza pentru micutele tale. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Felicitari, Roxi! Acum am vazut si eu tikerul!
La multi ani pt ziua fetitzelor!!! ce surpriza frumoasa le faci... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Roxanik felicitari!! sa ai o sarcina usoara scumpo si La multi ani gemenelor! mai vrem sa vedem poze!! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| felicitari si sarcina usoara. |
|

| Oana, Bulinutza, Ana, Swwet, , va multumesc din suflet, dragutelor! Sa dea Dumnezeu sa fie o sarcina usoara, si bebelusul sau respectiv bebeii sa fie sanatosi. Sotul a fost foarte, dar foarte incantat... mai ca plangea, mai ales stiind cat mi-l doresc pe bebe, si culmea ca...luna asta ma asteptam mai mult ca oricand sa imi vina, sa merg sa fac cateva investigatii. Insa, stupoare, ascundeam un bebe mic in burtica... Si, sa va spun sincer, am asteptat 9 zile sa fac un test de sarcina, cu frica ca nu va fi nimic... Si daca nu erau fetele de la aspirante, eu si acum stateam cu testul in casa, iar eu asteptand CM... Asa, acum, ca sa incepem cu o poza... acestea sunt liniutele, care ne-au adus multa bucurie si ne-aiu schimbat viata... gandindu-ne la bebe trei, sau bebe 3 si bebe 4.

Poze cu gemenele, promit, o sa vin. |
|

| Asa, dupa cum am promis revenim cu pozici,noi noute Gemenele mele la ziua verisorului Andrei,de ieri Sara strangea jucariile URL=http://imageshack.us/photo/my-images/96/dsc00694aw.jpg/] [/URL]
Trei iezi, frumusei

Sarbatoritul nostru, Andrei,verisorul

Gasca de copiii frumosi,si scumpi

Ce mandru e verisoul asta de noi, nu-i asa?

Ne straluceau ochisorii dupa tortulet,a fost bun intr-adevar, si arata asa frumos

Ne punea matusica coifurile, ca sa fim mai interesante

Dati-i un pupic dulce verisorului vostru,zic eu, si ele "nuuu!" rusinate. Insa Sara tragea sa ii dea un pupic dar astepta sa faca asta impreuna cu Andra
 Si iata ca ne-am ambitionat,ne-am facut curaj si i-am dat un pupic dulce verisorului, dar acesta s-a rusinat si nu i-a placut

|
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| mami acum trebuie sa vina baiatul , ca 2 fetite superbe ai deja . sunt asa de dragalase gemenele. |
|
|